U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
E, a da nije utakmica između Francuske i Srbije?
Naši navijači hteli da naprave koreografiju u boji naše zastave. Onda sjebali raspored, rotirali sve za devedeset stepeni, i ispalo kao da je francuska zastava. :)
pao seks na zapadnoj tribini...
Ja isto mislim da je utakmica izmedju Francuske i Srbije, al' Mrmun se prvi setio!
puštena je najveća zastava, za ginisa, preko čitavog juga?
Браво Дабе, то је!
Moon muuuurš! :D
Ne, ti si još bliži od Predražinja, ima veze sa zastavom.
Ne grofe, ja sam bila na istoku. Šalim se :P nije registrovan nikakav snošaj :D
Žigić je dobio oskara za isfoliran penal, pa da... :)))
Jeeeej Dube to je :)
Cela južna tribina stadiona "Marakana", bila je prekrivena veličanstvenom zastavom, najvećom ikada napravljenom, na kojoj je pisalo "Srce na teren".
Ova zastava je najveći navijački transparent ikada napravljen, dimenzija 90x30 metara i težine od preko 500 kilograma. Zastava je prijavljena i za čuvenu Ginisovu knjigu rekorda čiji su predstavnici došli u Beograd da je izmere. Prema podacima, do utakmice Srbija - Francuska, najveća zastava u Evropi je bila u Bariju na utakmici Zvezda - Olimpik, dimenzija 50x20, dok u svetu najveća zastava je bila raširena na čuvenoj "Bombonjeri", stadionu Boke Juniors i njene dimenzije su bile "samo" 75x30 metara.
Evo da se obrazujete :)
pa na jugu je bila zastava srce na teren, a ostatak stadiona je imao koreografiju naše trobojke
Tako mlada, a tako pametna :)))
:D
Boris Tadić došao na tekmu Zastavom 101, da potpomogne domaću industriju...
Dube, pitanje.
Koji klub je proveo najviše sezona u Seriji B?
Leće
Hoćeš reći poznat klub koji je sada u seriji A, ili neke koji su ceo život autsajdei pa od pamtiveka i nastanka serije B čuče tamo? :D
Misliš črče tamo? :)
nije leće. črč, ovo je poznat klub
Juventus? :D
Palermo jebeni.