U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
E ja cu ti objasniti Podgoričani su bili dobri samo u rukometu (ženskom).. sto se tice basketa najveći uspjeh im je ulazak u prvu ligu jugoslavije 1979 godine.. A posle toga 1981 godine su uzeli osmo mjesto na Drzavnom elitnom takmicenju sto je za njih bio znacajan uspjeh.. Dok su u sezoni 1985-86 osvojili trece mjesto sto je i najbolji rezultat u istoriji kosarkaskog kluba pod Goricom.
Beranac ;)
http://www.kkbuducnost.co.me/istorija.phtml
pročitaj zadnji pasus
OKk NIš
a znam pa i ove su godine bili u final 4 u NLB ligi al su pukli od partizana . nego sam ja govorio o Ex Jugi :P
E sad si daleko. Mislio sam grad posle Okk
E i ol priznat da su Splitćani osvojili 1987 pa da nastavljamo ? Jugoplastika bre !
Ajde na PVT te prepiske o uspehu vaših klubova, ovde je kviz.
Da nije OKK Novi Sad?
Dobro,Ox,ne nerviraj se.
Fmp bem li ga ne znam kako se zvao pre.. ? Metalac sta li :D
Nije stvar u OKK.
Onaj što pravi traktore...
Da pronto tu si.
IMT!
Bravo Ox, svaka čast
Ferguson LOL
Haha, pa Pronto je zapravo pogodio. Ajde Pronto pitaj.
Ljudi nemojte zajebavat , ovaj ima pogrešnu informaciju od 1987 do 1990 je osvajala Jugoplastika dok je u sezoni 1989-90 osvojila i evropsko prvenstvo , ako postavljas pitanje moras imad tacne informacije da potkrijepis odgovor !
Koji je bio rezultat meča Jugoslavija - Urugvaj na SP 1930.?
1-5
3-1 za Urugvaj.. ?