Омиљени коментари и постови

1. TOTALNI RASUO NA SAJTU PRVI VELIKI RAT IZMEĐU HAKSOVACA I agrona (namerno malim slovima)

2. U owaj sukob imamo umeshane Srbiju, Bosnu, Madjarsku i Švajcarsku.
    ALO LJUDI ZARATITJE SE!

3. ЂЕЈЕ ТЕМА О АГАРУ?

4. ZAKLJUČALI SMO JE TULJANE

5. ХАКСОВЦИ ЗАПАМТИЋЕТЕ ОВО НЕДЕЛО

6. Vidish tuljane shta smo vam odradili. Dodushe ja sam malo ispred svog vremena, obzirom da sam hteo da ratujem chim se agro pojavio. Ali neka, sazrelo je pa je pobeda bila brza i laka.

NA KOLENA

7. БИТЈЕ МРТВИХ КАРО, СИЛОВАЋЕ ТЕ ТУЉАНКО

8. Tuljan cavuljan lolo

9. ФОРУМОМ КРВ ЋЕ ЛИТИ
    КАРИНОГ ХИМЕНА НЕЋЕ ВИШЕ БИТИ

Х И М Е Н
    И
    М
    Е
    Н

10. necu dalje o tome pisati,suvisho je,iako je zanimljivo,al vec me boli ruka...

ЉОЉ

11. МИСЛИО САМ ДА НИКО НЕЋЕ ПРИМЕТИТИ.

АЛИ ТО НИЈЕ САМО ОБИЧНА ШАЛА, БЕЗАЗЛЕНА.

то ја поручујем да је свеједно, више ништа није битно, као да има неку важност више све ово овде... :(

12. ti si car humora, Stevane.

13. баууију је тата допустио да једног поподнева погледа епизоду неке детективске серије па је он одлучио да кад порасте постане шерлок холмс
    већ је украо лупу којом деда решава скандинавку

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.