Омиљени коментари и постови

1. ahahahaha a jooooj

2. Што Брус? Ја сам због овог плак'о, ал од туге, не од смеха.

3. Ja otvorim dušu i iznesem svoju večnu tugu, a vi se smejete - gledao sam utakmicu iz Japana kod lika čija bratanica je uzela momkov tempo, ispunila prijavu i dobila ulaznicu. Otišla u Tokio da gleda Zvezdu, a nikad u životu nije volela fudbal...

4. Ma ja se smejem Partizanu i Realu ... kvalifikacije hehehehhehe sunce ti poljubim

5. Вид човека, не смејем се, јебо га ти. Стварно ми било тешко јер сам рођен 40 минута пред утакмицу у Барију и жао ми је што нисам био старији да се сећам тога. Памтим само пропадање.

6. Ima stvari koje su mi u životu značajnije, ima uspomena kojih se radije sećam, ali to jutro posle trećeg gola mi je dovoljno da ceo život navijam za Zvezdu :)

7. Lol koji bag...
    :D

8. jes vido, rekurzivni link :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.