Prijavite DEFINICIJE za brisanje (maximum 5 dnevno)

1. Evo jednog mog postera,uvideh da nije nešto kvalitetan :)

http://vukajlija.com/zabava/posteri/16393

2. Fala mari na doprinosu ;)

3. Maro, 'bem ti, koji si od mojih prijavila za brisanje? Da znam dal' da placem... :) Unaprijed izvinjenje za spam, ako moze samo opomena :)
    EDIT: Daj jebote, obrisali ste mi prvi poster koji sam napravio. Taj mi je najdrazi bio. Ko da ce vas Dodik i ekipa tuziti, sta vam je? :)
    Uostalom, Dzimi ga je bio postedio izmedju ponudjenih na prethodnoj strani...

EDIT 2: Ma nisam ljut maro, opusti se :)
    Nego, Dzimi je napisao na prethodnoj strani

Углавном побрисано.

Znaci, namjerno je (iz nekog razloga) ostavio moj, al' se nadje izgleda neko "pametniji" od modova. Izgleda da se ni sami ne mogu dogovoriti, nego sve ide s' brda - s' dola. A Dodik mi je dobar sa starim, pa i ako nekad napravi profil na Vukajliji i krene mu suza niz obraz zbog onog postera, mislim da se ipak ne bi ljutio posto sam ja autor :D
    Dobro, necu vise, dodjes mi pivo ;)

4. Kod mene dva postera sa Krkobabićem, procenite sami dal' je za brisanje.

5. Faco, nemam pojma koji je poster tvoj. Krenula sam od poslednje stane pa plako:)) Video si šta je Džimi napisao i šta se briše.
    Meni je ok što će se brisati uvredljivi posteri, skrinšotovi, privatne slike, fejs, adrese drugih sajtova.
    Ne gledam čiji je poster, da me srce ne bi zabolelo jer mi je autor drag kao ti što si.
    jbg:))

6. ne bi brisao ovaj... strani link, nece sigurno niko da tuzi, a nije los poster... kako oce ostali

7. pa i moj strani link su obrisali ja zaboravila da ga skinem,pa je obrisan jbg

8. a bre ne znam... mozda poster nije bio dobar :)
    ako neko zeli obrisace i ovaj, ja tvoj nisam.

9. znam i rekli su mi da je bio dobar :) oket

10. Маро, оћеш ти да донесеш неке паре у кућу од овога?

11. Jao, nisam pitala.
    Ček saću.
    Jel će bude neki keš od ovog?

12. Muss, prešo ti od mene pms:PpPpp
    Neka je.:))
    Dvoje u pms-u + modovi, pa da dovedemo postere u kaki taki red.

13. Да поновим: http://vukajlija.com/recnik/autori/26107/posters?order=time
    Првих пар комада. Мрзим да инсистирам и било би погрешно ово тако схватити, све рачунам да вам је можда промакло.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.