![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Свашта. Сви знамо да је Новак Ђоковић највећи Србин у последњих минимум 100 година. Три прста на Аустралијан Опену, еј!
Đovak!!!!!!
ви се зајебавајте а Ђоза покупио Карађозину звезду и Савин орден такође
Dali bi je i meni, da sam donirala 100 'iljadarki.
+1
Ja da sam im dao te pare, dali bi mi da im cerke razdevicim. U dupe.
па и треба, дониро човек.
Eto, to je jedna od stvari od koje mi se sere. Tri prsta na Australian Openu? Pa Bojinovic je tri prsta u Splitu digo! I to mi je nesto... Kako sam se iznerviro kada je Djoker rekao da zeli da pozdravi sve Serbians, a ne Serbs! I on mi je Srbin, pa to je ruzno!
Аустралија је већа земља од Хрватске, па је подизање три прста тамо свакако значајније.
Ma zasto je to uopste znacajno??? Mnogi i ne znaju o tri prsta nista pa pricaju nesto. To ne pokazuje koliki je neko Srbin. A kad rece Serbians, e onda mi dodje muka...
Диго сам и ја три прста где год сам отишо ал ствар је у томе што ме гледало пар дрогираних црнаца и ружних енглеза, а на АО те гледа цео свет.
и није неправилно Сербијанс
Најзначајнији Срби су свакако Никола Тесла , Михајло Пупин , Карађорђе и Лаза Костић су велики шмекери.А и Његош је ту...има много значајних људи са Балкана тешко је посебно издвојити.
Ак' ћемо да верујемо Деретићу Исус је.
Драган Марковић - Палма.
По Деретићу су и Спартанци Срби тако да није исус него Леонидас !
Пардон , *Исус.
Како није значајно? Поправља слику о Србима у целом свету! А Хрвати како пизде, хаос! Новаче, Србија је уз тебе! До нових победа Ђоле!!
http://www.h-alter.org/admin/fckeditor/Image/0808/poglavnik.jpg
Pa nisam rekao da je nepravilno sunce vam, kazem da Serbians znaci Srbijanci, a Serbs znaci Srbi i da on zna tu razliku, a opet kaze Serbians.
Sta to popravlja majke vam, kakvu sliku mogu popraviti 3 prsta? Jeste da nas on dobro reprezentuje, ali kako ga to cini najvecim Srbinom ikada?
Izvinite zaista, ali pretjerujete, da je Vidic osvojio Ligu Sampiona i podigao tri prsta ne bi se toliko pricalo. To je nebitno. Ja da sam popularan kao Djokovic ja bih stalno dizao tri prsta i promovisao srpstvo, a ne Srbiju.
I Srbijanci su mnogo manje Srbi od Srba iz drugih srpskih zemalja!
Само ћу рећи - први тенисер света. Јеси ли видео оног црњу како воли Ђоковића? Само у Србији има да тако не воле такву величину. Дефинитивно највећи Србин икада, већи чак и од Патријарха покојног.
Пред целим светом да види! Да пукну душмани!
Откуд зна, он је тенисер, не лингвиста.
Па тако кажи, ти си Босанац...