Srpski Film (nije za svakoga)

1. I uopsteno ne gledam te gadne scene i to kao ono na temi prejezivosti jer ono koji kurac bih hteo to da gledam

2. Svet se deli na dve vrste ljudi. Oni prvi lupe cajper onome ko se naguzio. Druga vrsta ljudi kada oseti da su im se smrzli prsti, traze nekoga da mu uteraju cajper ladnim prstom.
    Mislim da je drzava izlozila reditelja smrzavanju prstiju, a onda se naguzila. Ne vidim da je naziv filma vise problematican od ostatka filma. Sergej je pokidao, a svi ostali, malo prosek, malo ispod proseka. Scenarija nije bilo. Kamera gnjavi, moze film da se namontira u 15 minuta. Van gadosti, film je Kupi mi eliota 2.
    Taksidermija je mnogo ludji film,ali Taksidermiju mogu da gledam jos 1000 puta. Jer i pored gadosti, Taksidermija je kompletna filmcina.

3. http://vukajlija.com/forum/teme/11448-srpski-film-nije-za-svakoga?strana=14#post_3773660 a dobro,nije los ovako

i slazem se to za gadne scene da nije zanimljivo tako kad su samo gadne scene ali ta tema nije predvidjena za to nego za jezivosti,a one su mnogo zanimljvivije,veci strah je kad je nesto precudno,prenepredvidivo i neartikulisano nego kad su jednostavno rezanja,krva i slicno

4. pa meni i nema nekih preteranih gadosti kolko se secam osim onog nabadanja na kurac novorodjenceta, to su bas sranje scene dosadne malo vise volim psiho sranja da se najezim sav nego to kad seku kurac sebi i te gluposti

5. to,pez

hahaah taksidermija to kad onaj debeli cale gleda na teveu prenos onog takmicenja u jedenju gulasha i priseca se slavnih dana kada je on pobedjivao na tom takmicenju HAHAHAH i onako jedu gulash i povracaju i ne zna se sta se jede a sta povraca i onako prica kako su sisice ovi danas i kako bi ih sve odvalio i uzima one cokoladice i jede sa omotom i onako guta i usrkava a sin mu kaze daj da ti ja otvorim barem a on kaze ma nema veze,sklizne to

6. osim onog nabadanja na kurac novorodjenceta

Pa eto zbog toga iako nisam video to bih one koje su to smislili, odglumili, snimili itd prekinuo od batina kad bi ih video

7. phahaha koji opis sta je to koji kurac

8. Mislim koji kurac brt jel ta scena toliko neophodnaza radnju filma i kako se uopste u bilo koji film uklopi tako nesto? Nego kao ajde da se prica o nasem filmu da budemo totalno loodi da pomeramo granice jaoj znam sta cemo...mrs u picku materinu mater vam poremecenu jebem

9. pa ne znam dal ima ikakve veze sa radnjom filma....il je to ubaceno kao nesto sa skrivenom porukom, kao vidi kako nas nabijaju na kurac od rodjenja...uglavnom takve scene i to kad se seku glave i kopaju oci i sve to mi nije strasno i smaranje mi je za gledati, jeziviji mi je onaj film kad ona dvojica dodju obuceni u belo u onu kucu kod onih bogatasa pa ih psihicki prejako maltretiraju muza zenu i dete

10. mislis na onaj austrijski film,pez?

11. Nego kao ajde da se prica o nasem filmu da budemo totalno loodi da pomeramo granice

+1000
    Film kao film secam se da sam uspeo da odgledam prvih pola sata ne zbog gadosti ili slicno jebe mi se za to,vecerao sam malocas dok sam gledao ona arminova dva snimka sa prejezivositi,nego je film kurcina ogromna. Gluma,likovi,kako je snimljeno je za solidnih 3/10 na imdbu.

12. A nije ni meni kao strasno ili sta vec, ono nije da mi kao bude muka ili da se izbedacim ili tako nesto jbg nagledao sam se i uzivo gadnih scena jbg(nisam gledao jebanje dece doduse) nego jednostavno zasto bih zeleo da gledam gadne scene. Nisam ni u nekom fazonu da to nesto zabranjujem boli me kurac bas nego jednostavno me ne zanima i ne gledam to i cao

13. ni mene ne zanima al ono nije film u fazonu da je samo takve scene

14. scena nabadanja novorodj.na kurac ima svrhu.prikazuje na sta su ti ljudi spremni.koliku god ljudi odbojnost imali prema takvim stvarima ipak te stvari postoje.i takvi horori na realan nacin pokazuju dokle covekova brutalnost i monstruoznost moze da ide..meni je najjezivija scena u tom filmu kad on jebe sina pa posle prikazuju klinca kako mu je posla pena na usta.dobar je film, tehnicki je lepo odradjen.

15. Isto kao sto i pederluk npr ne gotivim i ne gledam pedere jbg ne zanimaju me. Nek se heftaju u bulju boli me kurac njihovo pravo a moje pravo je da nemam kontakt sa njima. Da me nesto nagaze jebao bih im mater al to nije diskriminacija jer bi i hetero likovima jebao mater da me nagaze razume se xd

Kapiram, mozda film i ima neku radnju al ne zelim da saznam boli me kurac ne moram ni sve filmove da pogledam. Ionako i ne gledam filmove nesto

16. fora je sto 95% ljudi koji su gledali srpski film kod nas i u svetu, ga nece videti kao sto ga vide glumci koji ga igraju ili kao ovo sto je labo napisao, nece ga uopste tumaciti...nego ce videti morbidne scene sa novordjencetom ili sta vec (nisam gledao), i samo ce to videti,i nista drugo, zato sto je toliko morbidan i eksplicitan, i ugasice mozda na pola. Pored svog negativno publiciteta koji Srbija ima u svetu, ti plasiras ovako nesto i pazi, das mu naziv, SPRSKI FILM :D koji kurac?? msm nije realno za ocekivati da averidz gledalac, razlozi svaku morbidnu scenu i kaze: "aha ovo kasapljenje i brutalno silovanje predstavlja to i to"

17. ма срање је филм, само иду на шок и ништа друго немају

18. Ni ja nikad nisam voleo da gledam te gadosti i jezivosti razne, razumem da postoji to u svetu i sve, al realno, zabole me šta se sve dešava po svetu, samo da ja nemam kontakta sa tim. Bilo bi lepo kad čovek ne bi bio bolesno biće sa bolesnom maštom, al eto tako je kako je. Ljudi iz dosade traže takve sadržaje, ti "umetnici" tripuju da kao pomeraju granice, a ništa se neće promeniti u svesti ljudi o tom problemu, tako da je to po meni beskorisno.
    Ne govorim o ovom filmu sad, nisam ga ni gledao, nego o psihologiji ljudi uopšte, e kao pročitao sam da je ovaj film ili snimak jeziv, uh sad me kopka šta je, da li je stvarno tako kao što kažu, uh ubi me radoznalost
    a svi znamo da je radoznalost ubila mačku

19. Mene nikad nista ne kopka boli me kurac bas. Ta radoznalost je rodila i one naslove SOKANTNO, NECETE VEROVATI itd al od mene se nisu leba najeli

20. meni film nije sranje, dosta horora sam odgledao i bolji je od mnogih.nije remek delo ali je po mom mislenju i vise nego korektan horor.pretpostavljam da je radjen po uzoru na francuski pravac horora poput filmova Martyrs, high tension, frontiers itd.extremno brutalni filmovi, jbg takav je pravac i primeren je za takav zanr.pa kako bi bilo kad bi se snimali samo horori o duhovima, to bi dojadilo i bogu i narodu.mora da ima raznovrsnoti

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.