Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
GG gaji vevericu kao kucnog ljubimca i petkom je izvodi da se pari.
Cakana jede košpe od breskvi sa prelivom od susama.
GG gadja matore komsinke brabonjcima od svog kucnog ljubimca(gore navedenog)...xD
Cakana postmodernist farba krovove u ljubičasto.
Majav krade rekete sa obliznjeg teniskog terena.
Cakana nikad nije čula za postmodernu.
dar mar uvaljuje pricu kako skuplja salvete, i tako dolazi do jeftinog toalet papira.
Janpi nikada nije okusio ni kap alkohola.
Dar-mar posećuje krišom svadbe po obližnjih sela i naravno juri bidermajere.
Giovanna u ranim jutarnjim casovima pali stoljnjake u kafanama.
Cakana razbija čaše kad čuje Miroslava kako peva "Po-lo-mi-ću čaše od kristala..."
Dar-mar se potpisuje sestarom po svom radnom stolu i kad ne moze da nadje kljuceve od stana laze da je zakasnila jer se pokvario autobus na mostu jer najvise voli da suncan dan provede kad je bila prosle godine na letovanju i upoznala. Aha.
Remorker je pametan
Kosmos i Janin smisao za humor nemaju granice.
Remorker se potukao sa malim prstom zbog mene. Prebio je bejbeta.
Ahahahahahha :D
električar spava u veš mašini, sa uključenom centrifugom.
Jana> je vristala i preklinjala ko da ce neko stradati iako smo se tukli samo malim prstima.
Remorker je ukrao dedine veštake i plašio decu po parku.
Remorker i ja kad smo se sreli nismo koristili kondom.
Jana je vozila Tur d Frans na trotinetu.