Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 17

1. hehe

Uroš je dobio ime po tome to je kao mali bio jako rošav lik!

lol

2. Хрњау је једном пао са зграде и у лету за собом повукао три комарца.

3. Hrnjau je uspeo da nagovori Uroša da se ugleda na njega i da nosi haltere svakodnevno.

4. staklena ima fantaziju da bude na pustom ostrvu sa plisanim medom,teglom meda,dve cackalice i patkom dacom....

5. Lakijev idol po svemu je pevač Mika. :)

6. Najveca neostvarena staklenina zelja je da opali minjak dopicnjak i da izadje na neki splav ida tamo igra na stolu dok joj moj idol Mika stavlja 100 dinara u carapu.....

7. Лаки је једном платио одштету јер га је ударио тенк.

8. A Lakijeva najveća neostvarena želja je da vidi to i iskoristi priliku da uzme autogram od Mike. :)

9. Uros je upoznao Vudi Alena, Vudi Alen je posle toga oslepeo. (ne znam zasto sam ovo napisao )

10. Лаки вози кола као Флинстонси трчећи, јер тако брже иду!

11. Uroš. L@ki i Stakwena pripadaju porodici gmazova. U stvari swi sem stakwene.
    lol

12. Uros depilira ruke da bi mu lepse stojale narukvice.

13. Цакана уме да црта бетоном по спреју.

14. Uros zna ko je ubio Zorana...

15. Uros racunar pali crevom od usisivaca.

16. Cakana se drogira macijim urinom...

17. Цакана је једном приликом хипнозом навела Лакија да трчи кроз цветна поља.

18. Laki i Uros se nedeljom uvece uhvate za ruke i pevuse narodne pesme.

19. Цакана је на тапету кућног савета јер држи носорога у стану.

20. Uros voli da cita ljubavne romane jer ga podsecaju na Staljina.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.