Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mi iz 2009 jebemo, i svi to znaju.
немој Славко сад да исправљаш текс , видео сам ја шта тамо пише :))
Тако је Лаки!
Tako je Peki!
Tako je Tulume!
Nego! Arčim!
Laki, nemam pojma o čemu pričaš :)
Brate, koji si car! Ja kad jebem, obično čuju samo komšije. Pa kad numem...
Ne jebeš dovoljno dobro. Ja kad jebem, reč o tome se širi k'o šumski požar, po vaseljeni.
Vaimje oca i sina.
Čemu ovo spemovanje, narode? (retoričko pitanje)
Hmmmm... Možda su se nekome prijele banane... :razmišlja:
Мрмуне и остатак мод екипице, немојте, побришите само спем, зајеби овај комунизам...
Иначе да 2010 има мнооогооо аутора који кидају како дефинишу!
Misliš, ARČE?
То си ти рекао... не ја
2007 = pravi sleng
Autor iz 2010. jedan od najboljih iz ove godine...
Koji ste vi pozeri.
Ко је поменуо 2009?
http://besplatne-slike.net/objekti-stvari/slides/stari-kovani-katanac-gvozdeni.jpg