Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jok. (:
Ajde neka me Zoki iznenadi. :)))))
nikola?
Njet.
Pufna?
njet
staklena again?
Aham.
Dioklecijan?
si!
starlight?
Here s Hanaaaa! Tj. ja.
Nije Hanaaaa nego Pufna. :)
Opet Pufna? :)
A ne. Hana sam ja, ovo je bila parodija. Samo sam zaboravila da navedem ko ide posle :P.
Pufna?
Jap, Pufna je! :) Imas neki kraci nadimak, ne mogu da zapamtim ovaj, jer ima ovo 97 na kraju, ne idu mi brojevi bas? :)
Theona97?
Jeste. Zovi me Tuborg ako hočeš :).
Pufna opet?
Pufna. :) Tuborg, ne ide mi uz tebe... :P
Theona97?
Jašta. Lazanja?
Čik pogodi.
Ne znam, ja? :) Hahahah, ma idi bre, zagrcnuh se kafom! :D
T97?
Može! Sad zvučim kao nešto što bi uništio Enterprajz, ali može.
Pufna bez kafe?
Ahahaha, prestani! :D Pufna sa kafom po odeci! :D Daj bre neki normalan nadimak, ili da ostane T97?
T97?
Može T97 bre.
Ovo je postala španska serija...
Nije spanska serija, Pufna je! :)
Moja baba?
Je selotejp, dok je tvoj muž zapravo tvoje kuče, koje je ironično žensko. Ana Marija Magdalena Huanita Alehandra.
.....