Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Svi briju jaja tom masinicom, samo sto svaki od vas misli da samo on to radi.
могуће, али гуле и главу
.
awww
Stec jeban biće
pa ako je muski nalog kako je izveo sve ono sa fejsom i brisanjem onog sranja...napravio je lazni fejs jos pre nekoliko godina i vishe lazih fejseva koji mu komentarisu lazne slike???jezivo brate
Često na temi dakle filmovi zadam ljudima da mi nadju film koji mi se gleda, da li o ljubavi, o prijateljstvu, o kriminalu, itd itd, i oni se iscimaju svi da sto bolje pogode sta sam trazio, a ja ustvari nikad ne pogledam jer ne gledam filmove
:(
Само да демантујем раније наводе да је Срна Њежна мушко. Шалила се (не баш њежно), а ја сам поверовао.
Ja više ne dolazim ovde jer više nije kao što je nekad bilo a sada nije, a ne zato što kao imam mnogo obaveza pa ne mogu da stignem.
:(
Da li si i ti šef gradilišta??
Ja samo upravljam radovima niske gradnje
Vreme je da ova tema postane ono što joj je i skrivena namera, tj. Vukajlijaške ispovesti.com
Pa da počnemo:
Partizan se raspada, patišpanjišu što nisu prodali pičketinu živkonija, navodno se klub gasi zbog duga od jebena 2 miliona evra (???1!!)
Ne mogu više da navijam za ovaj pretruli klub a ne mogu ni postati cigan, puno mi je fensi sve to a i sekta su. Potajno svrsavam na rad i delo Kataija Ibanjeza Huga Viere i naravno Grofa Bozovica. Ne smem nikome priznati
Na današnji dan sam smuvao prvu ribu u životu i rodjendan je jednoj od najvećih bivših ljubavi... Težak dan, i za mene i za NATO.
Nemam al’ uvek nesto treba, po ovim ulicama uvek vodis rat. Godine prolaze ti stojis kao vezan, pobedi zivot, pa dalje nastavi sam.