Вукајлијашка исповедаоница

1. Zezatoru, skini mi se sa ledja. Ne volim da vucaram decu na krkace. Dosta je bilo.

2. Pufnice http://vukajlija.com/zabava/posteri/30979#comment_625358

Nijednu drugu, oni su ti ko satanisti, kade djavolu i vrše rukoblud.

3. Gamby, hvala puno, sad znam sta sam.

4. Haha, meni smešno kako se ljudi lože da se brane kako ih zabole ako ih neko isproziva :)

5. Haha, meni smešno kako se ljudi lože da se brane kako ih zabole ako ih neko isproziva :)

Тај рад.
    Мене јако боли кад ме неко испрозива. Нарочито кад то уради Фејсбук манијак. :(

6. Ma mene svi vole, nem' ti ja problema sa tim. Nikome do sada nisam stao na žulj... Ili?

7. A ne, htela sam reći da oni koje zabole iskuliraju totalno... Ili se ne brane, neg se našale na svoj račun, pa ispadnu još više kul :)

8. Гризе ме савест, назвао сам СМарка идиотом, али ми је опростио. А Пеки ме није бановао због псовања. Овим путем се искрено извињавам СМарку и обећавам му 3 пива на мој рачун, ако се видимо некад у животу. Исто и за Пекија.

П.С. Али и даље нећу да се убијем! :)

9. П.С. Али и даље нећу да се убијем! :)

Ajde ipak, vidiš da je zapeo... Đetić pa se trudi, nije to svaki dan... :)

10. Za ta tri piva možeš da me zoveš idiotom do naredne godine :)))
    Šalim se, dobro, i ja sam navalio da se ubiješ, nije lijepo bilo, izvini i ti :)

Ali ti pamtim ta tri piva, samo da znaš :)

11. Ееее, али ту је фора. И ја имам црногорско порекло! :)

12. Đetić pa se trudi, nije to svaki dan... :)

Ja sam vrijedan iako sam iz CG :p

Ееее, али ту је фора. И ја имам црногорско порекло! :)

Ako dođeš u CG ja plaćam pivo :)

13. Тоооо, побратиме, договорено! :)

14. Ja sam vrijedan iako sam iz CG :p

Uuu, izvini jadan, ovo žensko malo poavetalo pa trabunja :)

15. А, које цепамо? Никшићко? :)

16. Uuu, izvini jadan, ovo žensko malo poavetalo pa trabunja :)

Neka si ti, šalim se ja :p :)

А, које цепамо? Никшићко? :)

O, da, ovo sa mog avatara :)

17. Договорено! :)

18. Objasnjenje ljudima koje sam pomenuo u mojoj ispovesti....

Ja ne pricam o tome kakvi ste vi licno... ne znam vas ne mogu da sudim. Nerviraju me neke stvari a posto su se javili gambi i dzimi kasnije, evo da razjasnim...

Gambi zato sto covek ovde ne zna da se sali i sto misli da onaj ko je ovde krace od godinu dana nema dovoljno inteligencije da nesto kaze... recimo mene je juce napao da sam plagijator i da mi puca kurac za stare defke a pojma o tome sto prica nema! Znaci ako ne znas ne mesaj se!

Dzimi, onomad si me banovao, jebi ga moja greska nisam stavio smajli na kraju posta... I furas Taj rad kao tvoju defku iako je plagijat...

Inace vako bih rado obojici platio po pivo... nemam nista protiv ljudi imam protiv njihovih pisanija ovde.

19. I meni još jedno pivo, pa da zaključimo noćas, to mi je gajba

20. Ja ne plaćam TV pretplatu i nemam nameru da je plaćam. Takođe i neke poreze prema opštini i imam profil na FB. Tamo srećem ljude koje nisam videla 20 godina i baš je lepo. Svi se slikamo po kupatilima s našim mobilnim operaterima pa se operišemo.
    Da li ima nade za mene ili ne?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.