Вукајлијашка исповедаоница

1. Ovo mi je drugi profil jer mi je prvi banovan mislim do kraja godine.
    Jedan moderator mi je brisao sve definicije pa sam u jednoj defki izrazio revolt
    i bagra da mu ne spomenem ime me je banovala :)

2. FEJZ KOBJASNIJO!!!! + 69 svršim na jedanes

3. Kao starter (prvih par meseci) na Vukajliji sam imao problem što mi se defke ne čitaju, već ih istisnu neka vnago na 5. stranu...U tom periodu to mi je smetalo do jaja...I ja lepo otvorim još jedan nalog i omiljenujem se ne bi li mi se defke čitale...Tako nekih, lupiću, 2-3 meseca...U roku od tih 2-3 meseca malo se "ustalim" na sajtu i skontam da mi par autora manje-više redovno čita defke, a mnogi ih i hvale...E tu se ja lepo nahranim i skontam da moj "rad" ne prolazi više nezapaženo...Dupli nalog posle toga nisam koristio mesecima, gotovo da sam zaboravio na njega...Iz ne znam kog razloga (možda da bih napisao neku kretensku defku) ulogujem se na dupli...Sutradan, ja da se ulogujem na pravi nalog, PRC! ŠLJAS, Mrmun me banovao zbog lajkovanja z duplog! To je jedini put da sam banovan...Inače nisam loš dečko uopšte...Nije da idem u crkvu i bacam redovno smeće, al nisam ni loš...

4. Налог Најлон кеса је отворила моја другарица из краја, кућна пријатељица која је оцењивала одатле углавном мене и неког небитног лика јер је јелте хтела да прати наш рад... дешавало се да даје оцене са мог компа или са компа негог небитног лика и за то ме је мрачио пеки како је мој дупли.... Е сад, тај налог је временом баш постао мој дупли, кад сам банован, а врло често сам, ал само за дркање по форуму, нисам оценио ниједну дефку са тог налога или можда једну две, ал оно плус па минус... и тако....

Е тако

5. Nemam dupli i nikad ga nisam imao.

6. Mr. Moon

potom Mrmun katiju

E, ovo su baš insinuacije. Nisam majke mi. Nju je Blek forsirao, rekla da će da mu da pičke. Ja NE JEBEM, mene to ne zanima :))

Пошто ми не допуштају да напишем на теми где сам прозвана, морам овде:

Мрмуне, срамота треба да те буде. Нисам очекивала да ћу до ове мере повредити твоју сујету, па ћеш се спуштати на ниво адолесцента, иако имаш 30 година и писати овакве клиначке фазоне.
    Пре свега лажеш, мене Блек нити је форисаро, нити му је пичка била обећана, нити човека познајем. Друга ствар, ти си ме форисаро, јер си се примио као млади мајмун , а онда си доживео емотивно разочарење и побегао главом без обзира. Сад џукачки сујета не да мира, па ме блатиш где стигнеш. Трећа ствар, наравно да не јебеш, али не зато што ти нећеш, него немаш кога.

7. Пошто ми не допуштају да напишем на теми где сам прозвана, морам овде:

A što te ne puštaju? Pitam uz nadu da ću ostati van vaših razmirica xD

8. Па тема је закључана, не могу тамо да напишем.

9. Kako sam onda malopre video tvoj post na toj temi?

10. Katija, mrmun se zajebavao, to je bilo više meni upućeno kao provokacija, ne treba da se pronalaziš i padaš u vatru.

11. Блек, лепо је што се ви шалите на тај начин, али људи не капирају ваше интерне форе. Ја не желим да мене неко у том контексту помиње.

12. Налог Најлон кеса је отворила моја другарица из краја, кућна пријатељица која је оцењивала одатле углавном мене и неког небитног лика јер је јелте хтела да прати наш рад... дешавало се да даје оцене са мог компа или са компа негог небитног лика и за то ме је мрачио пеки како је мој дупли.... Е сад, тај налог је временом баш постао мој дупли, кад сам банован, а врло често сам, ал само за дркање по форуму, нисам оценио ниједну дефку са тог налога или можда једну две, ал оно плус па минус... и тако....

Е тако

Meni si dao minus sa tog duplog. -.- Al' koga boli kurac. Ljubi te brat u štrokav vrat. Ololololololo :)

13. Ljudi ko ljudi, uvek slabo kapiraju, šta da se radi. Ne mora sve da se crta. Budi kul. ;)

14. Блек, лепо је што се ви шалите на тај начин, али људи не капирају ваше интерне форе. Ја не желим да мене неко у том контексту помиње.

Katija, mislim da si jedina koja je protumačila to kao nešto upućeno tebi. Daj čoveče oladi. :)))) MWAH
    De si Bleče? Dolaziš li na okupljanje?

15. Katija, mrmun se zajebavao, to je bilo više meni upućeno kao provokacija,

Bilo bi fer sa Mrmunove strane da se lepo izvini i da se spusti lopta, koji sam ja pacifista, jebo me pas...

16. reme, ne verujem, mislim da neću biti u bg-u taj dan.

17. било би идеално када се пичке ауторки не би помињале поготово не јавно.... подржавам катију... ово је сексуално узнемиравање

18. Sti normalan, Fejse? Pa o cemu drugom da se pise, o leptiricima i livadskom cvecu?! Doduse, treba imati mere i ukusa, ali to su vec finese.

19. Pa o cemu drugom da se pise

Može o sisama.
    Nije lepo to što ste uznemirili katiju. :p

20. Malopre sam bila na pauzi i krenem da kupim kokice, približavam se kiosku i odjednom PAF! za ovolicko ____ mi je falilo da jednog tipa šljapnem po guzici i viknem "JEL ARČIŠ?" zato što mi se učinilo da je jedan naš čovek....Oladila sam se!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.