Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ваистину :)
Vaistinu se plodi.
e moram ovo napisati...
autor fejzbukmanijak mi ide toliko na kurac u poslednje vrijeme, da to nije normalno... ustvari, ne u poslednje vrijeme, već od one neke tamo izložbe ili ti okupljanja kada je upozno par moderatora, koji ga kaqko je sam jednom napisao štite i šalju mu informacije sa mod foruma, i još par faca sa sajta, pa se nenormalno kurči... doduše često je i banovan, ali to njegovo prozivanje ljudi i forsiranje nekog tamo humora, koji uzgred rečeno pristaje samo onome koji ga je osmislio i samo tada ne zvuči trulo me jako nervira...
eto... pis'o bi još al nemam vremena
očigledno da ljude zaboli kurac za ovim gore, pa da napišem da sam promijenio mišljenje i da moram polizati što sam pljuno... dobar momak ovaj fejz, samo me ponekad izbaci iz takta pa serem mnogo
бури осећања су обострана тј и ти мени идеш на курац лолололо
наравно конташ ваљда да се спрдам :)
Buri, idi se obesi na transfer blama.
ma jok, kontam da si ozbiljan jerbo ja ne kontam taj tvoj humor ololololo
ne, zajebavam se sad, samo si me mnogo sjebo sa onom nekom temom o humoru sa velikim slovima pa sam ovo gore napisao
Moram da ispovedim jedan "greh". Elem, narodnu muziku blago receno ne podnosim. Ali onaj psihopata zlatoguzi je skoro okacio ovo
http://www.youtube.com/watch?v=x2Dg-MfH4Q4&feature=related
i meni se svidelo. Proci ce valjda, trenutna slabost.
JA SAM DIVNA
Решио сам да баталим сленг. Хоћу да будем први као Страја и почећу да пишем срања која воли маса. Морам да постанем грандовац ако оћу дуспем. Просто морам...
Озбиљно или се зезаш?
Мртав сам озбиљан. А можда чак и будем направио једно 15 до 20 дуплих налога имам толико компова на факсу па ћу да грувам популарност. Контам да тако нећете извалити да се лајкујем
ЕДИТ: Ал то је још као идеја, ово за дуплаке.
Fejsbuke, imaš i od mene lajkove sa bar 5 računara, sa mog faksa ;)
Хвала Дубе, значи ми. Морам да победим СтрајуКГ!
Fejze, to je čista ljubomora. Straja jako dobro piše. Možeš sad da pričaš da je "Grandovac" jer piše za šire narodne mase, ali, jednostavno, to je njegov stil, i gomili vas "vrsnih intelektualaca koji ste doktorirali sleng" neopisivo ide na nerve što je broj jedan neko ko nije "jedan od vas".
Iskreno, grozim se od takve ljubomore, a vidim je na Strajin račun na svakom koraku. "Definiše sve i svašta", pa šta? Zar ovo nije sajt za definisanje? Jeste za definisanje slenga, ali nije više toliko. Koliko je to sad dobro ili nije, druga je stvar.
Пеки шта?
Шта ти рек'о...
Е, у праву је Пеки.
На страну то што генерално не волим Страјине дефиниције и што је човек код мене вероватно у минусу, немам ништа против човека и мислим да има право да дефинише шта му се дефинише.
Fejze, možeš ti da napraviš 48 duplih...ma 480....Straja će uvek imati jedan više...:)
a i jak Kg lobi....