Na koga ga lomim sa sajta?

1. Ja bi im svijema kupio po sladoled i čunga lungu.

2. Курде, дај профил на певете, 'леба ти. :Д Нећу ником проследити, часна реч.

3. Nema toga od mene 100%! :-)

A ja sam ubacio na pretragu jer sam prvo mislio da je dupli od jedne naše stare članice, pa pao u nesvest kad sam video ko mi je izašao. Posle vidim i na mail-u isto ime.
    Avatar neki bzvze, ne bi nikad rekao...

4. А јеби се... Кад ниси спреман да даш линк, боље да си ћут'о. Баш ме занима шта је писала. :Д

5. Prosek 42.55

Autori koji je prate 7

Autori koje prati 18

To je sve od mene...:-)

6. javljaj sreto, leba ti se neogadio. jel mozemo svi da obustavimo glasanje na jedno par dana, dok ne nadjemo trebu sa prosekom 42.55 lolo.
    ja moram da kazem da mi je Nadzak-baba simpa i pitao bih je da podjemo.

7. Није Курд мутав, не мош ово изгуглати па да си Пентагон.

8. Ах да,

ТРАЧИЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! ТВОЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ РУЈНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОООООООСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

9. На талентовано глупога

10. Није Курд мутав, не мош ово изгуглати па да си Пентагон.

Jes' da kažem, pa da onaj manijak počne da joj šalje slike kurčina na PVT, ko što radi ostatku sajta! :-)

11. Kurde, ne zajebavaj narod.

12. Pola ekipa sa srpskih televizija ovde ima svoje naloge sa kojih skupljaju fore i ideje za svoje emisije a vi znate samo za Ivana Ivanovića...zato što to ne ume da sakrije.

Ali ima hrpa njih koji ovde čitaju definicije samo da bi pokupili ideju za neku reportažu i sl. Nije ona jedina ovde, mada joj je posao takav da ne pravi priloge, ali je valjda u nekoj redakciji koja odlučuje šta će se raditi ili ne, šta li.

13. E, sva sreća da se ne loguje tako često, ubila bi me da zna da znaš :))))

14. Kurde, ili lažeš ovaj narod, ili navodiš na pogrešan trag.
    Ako Maja ima 7 definicija sa prosekom 42.55 to je ukupno 297,85.
    Vukajlija precizno izračunava prosek na dve decimale, tako da tu nešto ne štima...
    Ne krivim te, i ja bih to isto radio :)

15. Ja pretražio u opsegu proseka od 40 do 45, nema, troluje Kurd :D

16. Ima i u groblju dve, obrisao Ciklon...a sajt u tim momentima zna lepo da baguje kod izračunavanja, to i vrapci znaju. Imaš ljude bez definicija koji imaju -1 prosek ili 1, npr...

Svejedno, mislim da ona ovde ima i ljude koji se sa njom druže privatno, a redovni su članovi pa mogu da posvedoče. :-)

17. A i taj profil na FB-u ne mora da znači da je njen.

18. TROOOOL :D Pretražio svaki pedalj sajta, ne postoji takav član :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.