Na koga ga lomim sa sajta?

1. Kako si pretražio opseg 40-45, majke ti, kad nema pretrage za to...što lažeš ljude?

2. Ima, gore možeš da izmeniš broj strane koju hoćeš da vidiš.

3. Ama ljudi, ja je lično poznajem godinama i skoro sam saznala da ima profil. Kao prvo, ni ja ne pričam nikome da sam na Vukajliji, nije ni ona, znao je samo njen muž i potpuno slučajno smo se dotakle jedne uzrečice sa sajta i kada smo obe provalile da se ova druga nije iznenadila, onda smo ukapirale :)))
    Ja inače nemam fejs, a kurd mi nije verovao kada sam mu rekla, pa je zato i pretražio....

4. А шта је толико чудно и да има налог на Вукајлји, вероватно има налоге на много сајтова. Па није јебени Бил Гејтс отворио налог на Вуки па да се толико ишчуђавате.

5. o kome se radi?
    EDIT: zahvaljujem.

6. pa ko je uopšte ta djevojka?

ako su informacije koje je kurd ostavio tačne može se naći nalog u roku od pola sata.

7. Maja Japundža, voditeljka sa RTS-a.

Ne znam koliko vam znači, ali i jedan Ortodoks kelt je naš član :)))

8. Ма нека водитељка која води веома гледану ауторску емисију која је освојила много награда-Јутарњи програм.

9. Ma stvarno, zar vas to interesuje? Mene tako zaboli ko je ko. Ne bi me čudilo da i Serž Trifunović ima dva naloga.

10. Њега тако заболе ко је ко, он је тако изнад свих тих срања, он има само три слова у свом нику, он је... Дуб.

:D

11. Dube, ko tebi od jutros drma kavez?

12. Dub
    Ma stvarno, zar vas to interesuje? Mene tako zaboli ko je ko. Ne bi me čudilo da i Serž Trifunović ima dva naloga.

natnat
    Dube, ko tebi od jutros drma kavez?

А можда је натнат Серж Трифуновић. Или његова сестра...

13. Podržavam Duba. Zašto vas to dokurca toliko interesuje? Da gledate njen profil i da drkate? Pa drkajte na klipove sa jutjuba i na slika sa gugla ili ustanite ranije pa ga bacite dok ide uživo.

14. dajte mi ime njeno da izguglam. ne gledam rts uopšte. samo da vidim, neću povući svoju izjavu na koga se najviše ložim .

15. Ili da sutra na forumu kažete:
    -E BRATE, ONA MAJA NIKOLIĆ JAPUNDŽA IMA PROFIL NA VUKI JEBOTE?
    -Ko ima profil?

16. ma mene samo zanima ko je, jer sam jutros u 8 sati ušao na vukajliju i skontao da se uhvatila neka pomama za tim autorom.

17. А можда је натнат Серж Трифуновић. Или његова сестра...

On je moj rođeni brat, ali ja nisam njegov. Ko sam ja?

18. И мене занима ко је. Али не на сајту, него у рл-у. Шта ради? Како се зове?

19. On je moj rođeni brat, ali ja nisam njegov. Ko sam ja?

TI SI ZAOVA STRINE NJEGOVE TETKE SA MAJČINE STRANE!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.