Skrenuo bih pažnju na to da se tema zove "Na koga se ložim sa sajta", tako da je svaki komentar legitiman. A ako ćemo iskreno, pola Srbije se loži na nju, bila na sajtu - ne bila.
Drugo, ili je moj kung fu slab ili je Kurd dao dezinformacije: ja nisam pronašao autora prema datim kriterijumima.
Znajući koliko Vuka drži do pravila privatnosti, ne verujem da bi se jedan moderator istrčao i toliko otkrio o nekom autoru.
Pa nisam baš toliko blesav da baš sve tačno napišem...ubila bi me Natnat...da budemo iskreni! :-)
Istina je da ima sedam defki i još par stvari. Ono najbitnije, a to je koliko poena ima(dakle koliki je prosek), nije tačno jer je tako onda lako naći.
Nije to...
Definicije su ono što mi je bitno, bez obzira ko ih je napisao: nije mi potrebna nikakva satisfakcija u vidu odabranih definicija, mesta na rang listi ili šta već. Ovde sam samo zbog kvalitetne zabave (a ponekad se čuje i pametna reč).
Da ne spemujem temu, ako je već Maja na sajtu, onda je ona moj pik.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Čekaj da uzmem digitron...
Nato, ne drma mi niko kavez, samo sam nezainteresovan. Da neko kaže da Mile Kekin ima nalog, onda bih se možda i zainteresovao koji mu je nik. :D
A što se tiče voditeljki na RTS-u, meni je bila zanimljiva ona što je u zatvoru završila. :((
Jes' Kekin na Vuki :)))))))
Ma jeste, al na žargonautu. :P
Šta znam, ima i ovde onih koji govore "mobitel" :)
Nato, spemuješ temu, nisi rekla na koga se ložiš.
Ja? Pa na Lemaju ♥
I ja isto :D
:ide da subije:
Skrenuo bih pažnju na to da se tema zove "Na koga se ložim sa sajta", tako da je svaki komentar legitiman. A ako ćemo iskreno, pola Srbije se loži na nju, bila na sajtu - ne bila.
Drugo, ili je moj kung fu slab ili je Kurd dao dezinformacije: ja nisam pronašao autora prema datim kriterijumima.
Znajući koliko Vuka drži do pravila privatnosti, ne verujem da bi se jedan moderator istrčao i toliko otkrio o nekom autoru.
Sekula, ti si dobar, ja ne valjam!
Pa nisam baš toliko blesav da baš sve tačno napišem...ubila bi me Natnat...da budemo iskreni! :-)
Istina je da ima sedam defki i još par stvari. Ono najbitnije, a to je koliko poena ima(dakle koliki je prosek), nije tačno jer je tako onda lako naći.
I Milorad Čavić ima profil.
Koja bre privatnost? Pa retko ko ne poznaje bar 20 ljudi...ja lično bar 80...
Ja baš iz tog razloga i menjam profile svakih mesec dana.
EDIT
To me podseti: danas je 11-ti, treba da penzionišem profil.
Ja jebem.
I ložim se na Maju Japundžić Nikolu.
NATNAT UPOZNAJE!!!
de recite njeno ime, jer nemam pojma o kome je riječ.
Bole te brige, tebi nikad nije dosadno.
Nije to...
Definicije su ono što mi je bitno, bez obzira ko ih je napisao: nije mi potrebna nikakva satisfakcija u vidu odabranih definicija, mesta na rang listi ili šta već. Ovde sam samo zbog kvalitetne zabave (a ponekad se čuje i pametna reč).
Da ne spemujem temu, ako je već Maja na sajtu, onda je ona moj pik.