Na koga ga lomim sa sajta?

1. TI SI ZAOVA STRINE NJEGOVE TETKE SA MAJČINE STRANE!

Čekaj da uzmem digitron...

2. Nato, ne drma mi niko kavez, samo sam nezainteresovan. Da neko kaže da Mile Kekin ima nalog, onda bih se možda i zainteresovao koji mu je nik. :D

A što se tiče voditeljki na RTS-u, meni je bila zanimljiva ona što je u zatvoru završila. :((

3. Jes' Kekin na Vuki :)))))))

4. Ma jeste, al na žargonautu. :P

5. Šta znam, ima i ovde onih koji govore "mobitel" :)

6. Nato, spemuješ temu, nisi rekla na koga se ložiš.

7. Ja? Pa na Lemaju ♥

8. Skrenuo bih pažnju na to da se tema zove "Na koga se ložim sa sajta", tako da je svaki komentar legitiman. A ako ćemo iskreno, pola Srbije se loži na nju, bila na sajtu - ne bila.
    Drugo, ili je moj kung fu slab ili je Kurd dao dezinformacije: ja nisam pronašao autora prema datim kriterijumima.
    Znajući koliko Vuka drži do pravila privatnosti, ne verujem da bi se jedan moderator istrčao i toliko otkrio o nekom autoru.

9. :ide da subije:

Sekula, ti si dobar, ja ne valjam!

10. Pa nisam baš toliko blesav da baš sve tačno napišem...ubila bi me Natnat...da budemo iskreni! :-)
    Istina je da ima sedam defki i još par stvari. Ono najbitnije, a to je koliko poena ima(dakle koliki je prosek), nije tačno jer je tako onda lako naći.

11. I Milorad Čavić ima profil.

12. Znajući koliko Vuka drži do pravila privatnosti, ne verujem da bi se jedan moderator istrčao i toliko otkrio o nekom autoru.

Koja bre privatnost? Pa retko ko ne poznaje bar 20 ljudi...ja lično bar 80...

13. Ja baš iz tog razloga i menjam profile svakih mesec dana.
    EDIT
    To me podseti: danas je 11-ti, treba da penzionišem profil.

14. Ja jebem.

I ložim se na Maju Japundžić Nikolu.

15. NATNAT UPOZNAJE!!!

16. de recite njeno ime, jer nemam pojma o kome je riječ.

17. Ja baš iz tog razloga i menjam profile svakih mesec dana.

Bole te brige, tebi nikad nije dosadno.

18. Bole te brige, tebi nikad nije dosadno.

Nije to...
    Definicije su ono što mi je bitno, bez obzira ko ih je napisao: nije mi potrebna nikakva satisfakcija u vidu odabranih definicija, mesta na rang listi ili šta već. Ovde sam samo zbog kvalitetne zabave (a ponekad se čuje i pametna reč).
    Da ne spemujem temu, ako je već Maja na sajtu, onda je ona moj pik.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.