Je l' Laki taj pop? Nešto mi kroz glavu proletelo da je ovde neko ostavio da se on bavi tim čestitim zanimanjem
Nije. Laki je veroucitelj
JOE JOHNSON PREKO
KEMBA PREKO I KLAY THOMPSON PREKO TO SU 4 igraca
Sto mi ne odgovaras jbt jesam li ti se zamerio nesto jbt
Medžik Džonson preko...
Nisam somija kajganu nego jednog do jaja momka zato mi je i krivo xd, somiju sam obecao da ga ubacim u skolu kad zavrsi faks al do tada cu vec biti gradonacelnik haha
I nisam svaki put pravio slavlje nisam ni isao pred maticara svaki put
ohoho pa onda ce moci neki direktor škole ;)
Nece moci
Pseto, u sokeru ima veliki neki hendikep na zvezdu, 9.5 kvota 2.3
Lose ispunjavas obecanja a to je ipak odgovorno mesto...
Mislim veći od onoga u mocartu.
Mene za direktora urbanizma uzmi
ajde nemoj da si sisa, seti se onih 7+ na jang bojs...
Ama dodatni neki posao od 4 sata samo klađenje da mi pokrije, ništa više ne tražim, ja sam skroman dečak.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2798#post_3648587 To je to, taman dobijamo 11
Papete ti se ne sekiraj bices u upravnom odboru neke banke za razvoj ili tako nekog kurca
A coa i somi su prelosi ljudi
Nikolas bi mogao da radi u trezoru makar bih znao da ako oce da prokocka pare da ce mozda i da dobije hahaha
A armin bi imao posebno mesto u agrnciji za igre na srecu i menjacke poslove mislim da bi uzivao kad udje u soker a svi stanu mirno xd
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Eventualno Pop i Armin dodju da otpevaju pesmu-dve i tutanj.
Je l' Laki taj pop? Nešto mi kroz glavu proletelo da je ovde neko ostavio da se on bavi tim čestitim zanimanjem
Nije. Laki je veroucitelj
JOE JOHNSON PREKO
KEMBA PREKO I KLAY THOMPSON PREKO TO SU 4 igraca
Sto mi ne odgovaras jbt jesam li ti se zamerio nesto jbt
Medžik Džonson preko...
Nisam somija kajganu nego jednog do jaja momka zato mi je i krivo xd, somiju sam obecao da ga ubacim u skolu kad zavrsi faks al do tada cu vec biti gradonacelnik haha
I nisam svaki put pravio slavlje nisam ni isao pred maticara svaki put
ohoho pa onda ce moci neki direktor škole ;)
Nece moci
Pseto, u sokeru ima veliki neki hendikep na zvezdu, 9.5 kvota 2.3
Lose ispunjavas obecanja a to je ipak odgovorno mesto...
Mislim veći od onoga u mocartu.
Mene za direktora urbanizma uzmi
ajde nemoj da si sisa, seti se onih 7+ na jang bojs...
Ama dodatni neki posao od 4 sata samo klađenje da mi pokrije, ništa više ne tražim, ja sam skroman dečak.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2798#post_3648587
To je to, taman dobijamo 11
Papete ti se ne sekiraj bices u upravnom odboru neke banke za razvoj ili tako nekog kurca
A coa i somi su prelosi ljudi
Nikolas bi mogao da radi u trezoru makar bih znao da ako oce da prokocka pare da ce mozda i da dobije hahaha
A armin bi imao posebno mesto u agrnciji za igre na srecu i menjacke poslove mislim da bi uzivao kad udje u soker a svi stanu mirno xd