Кладионица

1. Zar nisi sam svoj gazda?

2. могли су теодосић и хигинс бар да ставе кондом неки с доста лубриканта, кад су ме оволико изјебали, да лакше улази, кад је већ био први децембар, дан кондома.

3. Pa moram i sebi da isplatim platu brt, ne mogu da skidam sa racuna tek tako

Mislim postoje razne opcije na ime raznih troskova ali ove je iznos na koji placam doprinose i to

4. псето, може ли се код тебе направити неки одсек вукајлијашки, да радимо за тебе једно 4 сата дневно, и да нам неку цркавицу уплаћујеш право на сокер налог, ништа руке, ништа банка?

5. samo neka bude mozzart nalog ako moze

6. mogu da ti odradjujem po NS ako treba nesto da se ne cimas

7. ja ću odradjivati po leskovcu, ovde je ionako nizak standard, neka bude 80% manja plata nego papetova, bitno da mi ide staž

8. Nemaze vec sam jednog vukajlijasa zajebo za posao totalno neplanirano mi uleti da se zenim i jbg nisam imao kada da se iscimam za to a i trebalo mi je para bas dosta pa nisam hteo dodatne troskove i sad ne bih da obecavam pa ne ispunim jer to rade samo losi ljudi

9. Možeš da plaćaš ljude u vaučerima :)

10. Somija kajganu ako se dobro secam...

11. Jesi ti pseto svaki put svadbu pravio ili samo rucak porodicni, maticar i to je to?

12. Eventualno Pop i Armin dodju da otpevaju pesmu-dve i tutanj.

13. у пичку материну, већа је шанса да ће псету излетети нагло женидба, него да ћу ја омашити играче које оставим овде џдд

14. Izi daj u pvt nesto pls

15. ajmo za pocetak BROOK LOPEZ preko ZICER veceri

16. не да се сиротану, два винера затегнем данас оба 1.75, ђокерино на крају, добро, бар вратили паре..

17. Je l mozes d audjes na mirkainjanu sad da ti posaljem nesto?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.