Pap znas kakva ludaja mi cetujemo kaze ne slaze se sa caletom ja gledam sta je ovo sta se sama namesta ko da jagnje ide u sumu i prati vucije tragove.psihopata opasna posle treceg jebanja sam morao da je odjebem da me ne isece ako se uspavam jbg
Mnogo picki sam tamo iscimao i ostvario kontakt e onda dodju ovi nezgrapnici i sve useru tuzno je da putin bolje ume sa pickama nego ovi(mislim za putina nije tuzno) haha. I onomad sam bio dogovorio da se vidimo sa zenskom odbojkaskom ekipom spartaka da cirkamo i to i to su zajebali mejmuni(osim boha on je ok u toj spici) xd
E nikolase, resio sam da odjebem somija nuba, da li mozes da mi opravis jednu kvotu 5 danas? El, nba, fudbal, igraci nebitno mi je sta samo da mislis da ce doci...ne mora 5 moze i 4 ili 3,5 samo da nije ispod 3 jbg
I koliko je granica na jankunasa, vrv je i kladza uracunala da ih ne voli? A mozda ga i isprovociraju brt pa napravi 4 faula ili dve tehnicke u prvom nisam siguran da cu se kockati sa njim na veliki ulog
Haha, koga ne voli? Pa on sledeću igra s realom ako si na to mislio, i tu valja probati plus, a danas sa moćnim borišom i simonom na četvorci, možda i bjelica bude morao malo da pokuša da ga čuva, šta znam, trebalo bi da je izvesno, ali kocka je to.
ZAKLAO SI ME SKOTE
Mnogo picki sam tamo iscimao i ostvario kontakt e onda dodju ovi nezgrapnici i sve useru tuzno je da putin bolje ume sa pickama nego ovi(mislim za putina nije tuzno) haha. I onomad sam bio dogovorio da se vidimo sa zenskom odbojkaskom ekipom spartaka da cirkamo i to i to su zajebali mejmuni(osim boha on je ok u toj spici) xd
opet šeruaemo kondilome vidim
Hahah joj al ćemo jebati sokera danas auu baš ćemo razvaliti kurvetinu
Somi daj mi danas kvotu 5 da ti picku ne polomim ocu dve glave da stavim
Hahahah e gledajte Hardena, stao na tačno 29 poena a ušli u 2 produžetka... Kakav jebeni idiot!!!
http://i.imgur.com/2UkCevH.jpg
Al si se zato provukao na memfis orlando xd
E nikolase, resio sam da odjebem somija nuba, da li mozes da mi opravis jednu kvotu 5 danas? El, nba, fudbal, igraci nebitno mi je sta samo da mislis da ce doci...ne mora 5 moze i 4 ili 3,5 samo da nije ispod 3 jbg
U stvari moze i ispod 3 ako si bas ubedjen pa cu pojacati uplatu nemoj da robujes kvoti nego ono da si ubedjen
Hahah e šabane jedan xD
A baš sam napravio solidnu kvoticu, ali ok, eto ti ga nikolas...
Ali Šomi nije govnar: Jankunas plus, Zvezda 1 i Olimpijakos h2, solidno sam siguran u ovo
Mada ako hoćeš još sigurnije stavi Olimpijakos u dodatni hendikep (+6,5)
A ako hoćeš baš baš sigurno izbaci Jankunasa i stavi Olimijakos u dodatni h xd
Koja je kvota zvezda kec i oly dod hen?
I koliko je granica na jankunasa, vrv je i kladza uracunala da ih ne voli? A mozda ga i isprovociraju brt pa napravi 4 faula ili dve tehnicke u prvom nisam siguran da cu se kockati sa njim na veliki ulog
Haha, koga ne voli? Pa on sledeću igra s realom ako si na to mislio, i tu valja probati plus, a danas sa moćnim borišom i simonom na četvorci, možda i bjelica bude morao malo da pokuša da ga čuva, šta znam, trebalo bi da je izvesno, ali kocka je to.
od 6 plusa na tiketu jedan ne igra, 4 ostanu na granica...pa ne nije namešteno, sigurno...
Uh, u sokeru mu je granica 12.5 i smanjena kvota na +, dakle dići će oni uskoro na 13.5, podosta naspram dosadašnjih granica.
Hahahaha istripovao sam se gadno
Ako ostane smanjena igracu minus
Sinoc sve uvecane dosle osim lengforda mada i on nije trebao da dodje kp je gledao zna o cemu pricam