Кладионица

1. Pap znas kakva ludaja mi cetujemo kaze ne slaze se sa caletom ja gledam sta je ovo sta se sama namesta ko da jagnje ide u sumu i prati vucije tragove.psihopata opasna posle treceg jebanja sam morao da je odjebem da me ne isece ako se uspavam jbg

Mnogo picki sam tamo iscimao i ostvario kontakt e onda dodju ovi nezgrapnici i sve useru tuzno je da putin bolje ume sa pickama nego ovi(mislim za putina nije tuzno) haha. I onomad sam bio dogovorio da se vidimo sa zenskom odbojkaskom ekipom spartaka da cirkamo i to i to su zajebali mejmuni(osim boha on je ok u toj spici) xd

opet šeruaemo kondilome vidim

2. Hahah joj al ćemo jebati sokera danas auu baš ćemo razvaliti kurvetinu

3. Somi daj mi danas kvotu 5 da ti picku ne polomim ocu dve glave da stavim

4. Hahahah e gledajte Hardena, stao na tačno 29 poena a ušli u 2 produžetka... Kakav jebeni idiot!!!

http://i.imgur.com/2UkCevH.jpg

5. Al si se zato provukao na memfis orlando xd

6. E nikolase, resio sam da odjebem somija nuba, da li mozes da mi opravis jednu kvotu 5 danas? El, nba, fudbal, igraci nebitno mi je sta samo da mislis da ce doci...ne mora 5 moze i 4 ili 3,5 samo da nije ispod 3 jbg

7. U stvari moze i ispod 3 ako si bas ubedjen pa cu pojacati uplatu nemoj da robujes kvoti nego ono da si ubedjen

8. Hahah e šabane jedan xD

A baš sam napravio solidnu kvoticu, ali ok, eto ti ga nikolas...

9. Ali Šomi nije govnar: Jankunas plus, Zvezda 1 i Olimpijakos h2, solidno sam siguran u ovo

10. Mada ako hoćeš još sigurnije stavi Olimpijakos u dodatni hendikep (+6,5)

11. A ako hoćeš baš baš sigurno izbaci Jankunasa i stavi Olimijakos u dodatni h xd

12. Koja je kvota zvezda kec i oly dod hen?

13. I koliko je granica na jankunasa, vrv je i kladza uracunala da ih ne voli? A mozda ga i isprovociraju brt pa napravi 4 faula ili dve tehnicke u prvom nisam siguran da cu se kockati sa njim na veliki ulog

14. Haha, koga ne voli? Pa on sledeću igra s realom ako si na to mislio, i tu valja probati plus, a danas sa moćnim borišom i simonom na četvorci, možda i bjelica bude morao malo da pokuša da ga čuva, šta znam, trebalo bi da je izvesno, ali kocka je to.

15. od 6 plusa na tiketu jedan ne igra, 4 ostanu na granica...pa ne nije namešteno, sigurno...

16. Uh, u sokeru mu je granica 12.5 i smanjena kvota na +, dakle dići će oni uskoro na 13.5, podosta naspram dosadašnjih granica.

17. Hahahaha istripovao sam se gadno

18. Ako ostane smanjena igracu minus

19. Sinoc sve uvecane dosle osim lengforda mada i on nije trebao da dodje kp je gledao zna o cemu pricam

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.