Кладионица

1. znaci za sad
    1) ja
    2) somi
    3)ps
    ajde neki haker neka preko gugla nadje onaj moj post koji objasnjava sta cemo da radimo ako neko nije video i vidite da kazete veceras ako hocete i mozete ili sutra dok ne pocnu glavne lige, bilo bi lepo da pocnemo za vikend jer su prva 2 koraka najteza posle one male kvote mozemo bilo koji dan..
    i kontam ko nema ili ne zeli soma na to da daje nek krene sa manje sta, ipak je ovo zajebancija, nego ja procenio soma je ono ok da se zrtvuje, a na poslednja 2-3 koraka opet da ti nije bas svejedno

2. Odigrao sam:

Zvezda 1&vise poena na 151,5(cini mi se)
    Darusafaka vh2(-4,5)
    Guduric 10,5 +
    Vojtman 9,5 +

Kvota: 13,69
    Uplata: 4000rsd
    Pot. isplata: 54760rsd

3. armine daj mi 10ak sigurnih pluseva za veceras nba

4. Arm pisi me ne mogu da propustim to

5. Barnjani vam je 14,5 u mocartu

6. A sad cu da odigram i sve kvote 1,95 na igrace ili skoro sve ako ih ima puno, sigurna lova

7. igraj guduru asistencije 2.5+, 1.90 kvota, to dolazi ko ispičke

8. digli dženkinsu granicu na 10.5, a on je probio samo jednom i to prošle nedelje protiv efesa

http://image.prntscr.com/image/56f90cfc8c0948599ef6e779ed9f5bf1.png

9. Poslao mi opet ovaj x ili x, promasio dva dana, pre toga 8 za redom pogodio...

Kapfenberg-Insbruk
    Napoli -Inter
    Viktorija -Cz Jena
    Trapani -Karpi.

Ja odigrao za pesto dinara, u Meridianu najvece kvote

10. evo somi, s tim sto su poslednja trojica nesigurniji od ostalih cisto da naguram do 10
    http://image.prntscr.com/image/658abb2789b24d14857f4846e9d5b4ff.png

11. hvala prijatelju dragi, odigraću onda sedmoricu xd

12. Somi nema asistencija u mocartu ni ovoj kladzi gde zovem. Ali su granice dosta bolje nego u sokeru

13. Jokić ima neku povredu, ali ne verujem da je nešto ozbiljno.

14. zaleteo sam astronomsku dvojku na Zalgiris

15. Uh sunce ti, bombaš, jesu proveravali da li imaju para da te isplate ako prođe?

16. Daj tiket da vidimo.

17. dam ti kurac, opaaaaaaaaa

18. ko si ti uopste jbt

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.