Кладионица

1. 77 poluvreme i 9 za oly MOZE!

2. Ko veruje da Birč može da napravi još 6 skokova u 2.poluvremenu lajk

3. dal ce doci u plus govna..

4. Naravno da može.

Anderson mi malo jebucka milionski tiket, ali kad ga je čekao šomi prošli put on je natrpao u drugom, pa i sad očekujem da će da se trgne.

5. uzrujl sam se malo

6. nikolase i ja ga čekam na tiketu jednom, ali gomno već ima 3 lične

7. ove asistencije i skokovi su rakčina jebena, i printezis i vonamejker će izaći plus poeni, ali ja sam imbecil jbg

8. Valjda ih ne okrenu totalno na -4,5 majku im jebem

I minus da bude da pocnem oba tiketa ko covek

9. Ako biram ovaj prvi je za jebanje mocarta i mozda realniji

10. da stavim opet posto ne mogu naci post, ovde necu toliko detaljno ali ajde prijavljujte se za 9 dana do 10000
    znaci ide ovako
    1. dan ide 1000 na kvotu 2 da bi se dobilo 2000, tj. 1000 cisto zarade
    2. dan te 2000 na kvotu 1,5 da bi se dobilo 3000, tj. 1000 cisto zarade

znaci fazon je svaki dan po 1000 da se zaradi, posle ova prva 2 koraka posle su prebedne kvote, poslednja je 1,10 ja msm, da vidim da l cu se snaci neku tabelu da napravim pa da unosimo napredak, tipove itd. i naravno najbitnije da zajebavamo onoga ko ispadne, nadam se neko odma da mu se izvristimo u facu

11. Loool odlična taktika, ne može da omane

12. radj da te stavljam na listu ?

13. dobro je ipak su smanjili tempo malo

14. Kakav raspad jebeni, bataljujwm ovo govno najozbiljnije

15. odlican jankunas i zvezda somi zaklao si me po ko zna koji put
    svaka cast bombas na info tipu

16. Bombas veceras pljacka mocart

17. Jbg brt izvini, nemoj se ljutiti pls

18. hahha ma navikao sam vise xddd
    da nema jankunas naviku neku da divlja u drugom poluvremenu ili tako nesto ?

19. Evo ga danguba i vraca se zvezda pomalo sad za pseta navijamo kad je jankunas pojeo govno

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.