Кладионица

1. Navijaj malo i za mene, imam h1i+ na zvezdu, ide tu i tamo. Hvala druže.

2. Pa isto cekate zar ne?

3. Aha vidim hajdeti lepotani sa 6 razlike dobiti, al,jankunas da saspe 13 u drugom xd

4. Sjeba slepac vanamejker, dobi petu licnu 1,5 pred kraj, ja ga uzeo sa teme te pukoh 500 dindzi.

5. Za sad lepo ide, Nikolas tips rulez

6. Blažić 6.5+
    Hanga 10.5+
    Micov skokovi 3.5+
    Rivers 11.5+
    Koponen 8.5+
    Vojtman skokovi 7.5+

vadilica jebena

7. jankunas jebeni da 30 poena protiv cska koji ima najjače četvorke u evropi, i onda se muči protiv bjelice i ćopavog kosovara, šta da vam pričam dalje

8. Pratim i vadilicu somi jer sam budala, slepac mene prevodi preko ulice jebem ti

9. ovaj tiket mi ide ali sam odigrao jos jedan, droga to je

10. jankunas nije pogledao na kos klosar jebeni, gudura nista isto, jbg sad navijamo za coukg

11. Ko za inat sam odvojio Birča i Printezisa skokove na dva tiketa, rekoh jedan će bar da dođe, jedan možda i ispali, ali prc. Dobro, barem sam na onaj najjači u mocartu stavio, pored ona tri Nikolasova igrača, i Olimpijakos manje, lepo ide za sad.

12. Хелмонд - Ајднховен 0.5 +, нисам стигао ништа да играм а прошло 20, па сад овако пецам у мутном

13. Nema ništa od h1 na zvezdu, nije nemoguće, ali je mnogo 6 razlike za jednu četvrtinu.

14. Ma kurac mnogo, ide bre. Sad trojka sa zvukom sirene, volters.

15. Ne znam da li je neko ispratio onaj Denver koji je Izijem spominjao danas, Hjuston je bio favorit na početku dana, sad je kvota na Denver ispod 1.5, barem u ovim stranim kladionicama.

16. Ja jutros gledao, denver bio odmah favorit, zapamtio sam jer mi je bilo cudno

17. Zasto je kvota na nikse 2,15 neko da mi kaze?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.