Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
I golubove nabijem na kurac bas i lesiku i sve
Necu vise ni da gledam utakmice u kladzi a ne da se kladim
Ala smara Duda. Pseto koliko težak minus brt?
Može li šta NBA i Arm+izijem da popegla upm?
Ja sam stavio pogledaj 2-3 strane unazad ja msm
Rivers govnar, ne zamerite braćo
Kurva iz Mocarta mi namerno izbacila jednog igrača kako ne bih uzeo 50 milki sutra!
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1811-8184387-1454
Glavni tiket mi je došao, pa sam miran
Pseto pazi ovako ja zatežem na
Baskonia H1 3.5 1.50
Đenka 9.5 - 1.85
Darušafaka - Oli 159.5 - 1.50
pre 10 sati
lord of gambling ^
DWIGHT HOWARD + + + +
cuj mene sumnjam da li ce djenka doci - joj koliko ne znam
evo iznad scouserovog posta
ne bi da se kurčim ali igrao sam na žalgiris
mislim ne kurčim se jer nemam pojma ništa o oba tima nego sam sedeo gledao tekmu i reko da navijam protiv cigana
E da prosao sam to nikolase fala brt samo bez djenke , duplanje klasicno dobro doslo posle somijevih majstorija
Haha
kosmajatz
Ja sam
Mene na jednom vanamejker a na drugom guler i to slepac imao trojku u zadnjem minutu za plus poena. Na oba igrao po 500 a dobitak po 3150.
Miloš drago mi je što djeliš našu sudbinu, jebeš pare
Armin što Vučević + poena, uglavnom u zadnje vreme minusara dolazi, ima li neki razlog posebni?