Dio juce 120 danas oko 600 neki evro gore dole tako da ako dodam onih soma i 200 od pre petnaestak dana kad sam rekao da se ne kladim vise dolazim do zbira da se stvarno ne kladim vise
A sto je najveci paradoks na pokeru sam dobar oko 900 u zadnjih 20ak dana dobro sa onim sto sam usao oko 700-750 neka bude al sam prokletinja to me u stvari najvise nervira
@14walcotttheo Нисмо браћа са Номадима него пар ликова иде у исту школу где су ти момци ишли тако да се ради о неким појединачним контактима, а не братсву.
Moguće Arm mene ko ujede za ruku više ni da ga pogledam neću, tako njega nisam hteo tačnije preskakao sam ceo Orl.
Ps puno brt, ne znam, da ti kažem bolje ranjen nego mrtav proseravanje je jelda, ali ja bih vrv na tvom mestu zategao sutra npr. 3 tiketa fazon 5k ulog 10 kvota, jer = subota, kad ako ne tad, ali ja generalno sa "njihovim parama" umem da igram 5k ruku na točku, dok svoje stisnem kao da su zadnje.
Ali svejedno ne valja rabota da tolio zatežeš, pa još sa svojim parama.
@14walcotttheo Нисмо браћа са Номадима него пар ликова иде у исту школу где су ти момци ишли тако да се ради о неким појединачним контактима, а не братсву.
Polako s Arminom
Miloš drago mi je što djeliš našu sudbinu, jebeš pare
Znam, al nemam dovoljno braće da bih bio bogat.
učlani se u DJB i Gonzo će ti biti brat
Koji crni minus poslednjih 5 idu
21 17 17 12 18
A nisam prepisao to iz neverovatnih razloga jbg eto kad ide uz kurac onda ide a lepo sam ti trazio da das kvotu 5 i vidis
Moguće jer igraju svaki drugi dan, ali relativno pre znam da sam ga igrao plus, on imao 2p :((((
Dio juce 120 danas oko 600 neki evro gore dole tako da ako dodam onih soma i 200 od pre petnaestak dana kad sam rekao da se ne kladim vise dolazim do zbira da se stvarno ne kladim vise
Da da nekad kurton bio pa ga trener,sad ubacuje sa klupe i sve je karao osim san antonija, ukljucujuci i mene sinoc za 6k
A sto je najveci paradoks na pokeru sam dobar oko 900 u zadnjih 20ak dana dobro sa onim sto sam usao oko 700-750 neka bude al sam prokletinja to me u stvari najvise nervira
pa terao ga trener na klupu jer je kurac od igrača
svima smo se osvetili samo ocu nismo
on je nama jebo kevu a mi njemu nismo ale ale
Pa da
https://www.youtube.com/watch?v=WKy82w-vCFo
Sta pricate to gvozdene za ime boga
gde su iskopali ovu naci zastavu jbt
Moguće Arm mene ko ujede za ruku više ni da ga pogledam neću, tako njega nisam hteo tačnije preskakao sam ceo Orl.
Ps puno brt, ne znam, da ti kažem bolje ranjen nego mrtav proseravanje je jelda, ali ja bih vrv na tvom mestu zategao sutra npr. 3 tiketa fazon 5k ulog 10 kvota, jer = subota, kad ako ne tad, ali ja generalno sa "njihovim parama" umem da igram 5k ruku na točku, dok svoje stisnem kao da su zadnje.
Ali svejedno ne valja rabota da tolio zatežeš, pa još sa svojim parama.
Navijac posle 14. Godine stvarno ne razumem
:)))))))))))))
ne mogu da se setim čiji su navijači nomadi, znao sam ranije,