Кладионица

1. bijombo ispao iz krvavog dijamanta

2. armine jel možeš da mi linkuješ defense vs position sa rotoworld ne sa rotowire, nešto nisam zadovoljan organizacijom te tabele na rotowire

3. a ne mogu da nađem vamo, pa te stoga molim za uslugu

4. de je to brt ne mogu naci, jesi siguran da moze uopste na rotoworld, wire radi tu statistiku i placa se koliko znam

5. dal stvarno mislis da armin zna šta znače sve te reči

6. nisam siguran jbg. reko lečki da ima na rotoworld al je možda mislio na rotowire.

evo taj link, ide mi na kurac, mora da klikneš 100 puta da sagledaš sve što ti treba za jedan duel.

http://www.rotowire.com/daily/nba/defense-vspos.htm

7. sta ne razumes ako je za komentar pa zato sto isti avatar imate hahha tripujem se po netu redovno svi imaju ovaj plavi kurac reko evo ga gvozden

8. aha, pa ne znam, ja reko neka dublja fora lolo

9. hahhah DOSTA TI JE BILO

10. kakav sport...ozbiljno morate da počnete da pratite, najbolji sport na svetu bez ikakve dileme

11. volim ja nba al to mi je što bi rekao aca lukas frćkanje...prava stvar kreće kad sednem da gledam nfl

12. ja ne kontam tu nista brate, ali nikad nisam ni seo da pogledam i da probam da razumem, ne privlaci me jednostavno i molim te da postujes moju odluku

somi oces imati sutra da krenemo 9dana do 10000 svi su me ispalili, pseto batalio, a mora da se uspori malo, trenutno sam ocajnik prebedni, sakrivam tugu salama glupim, kuda odavde

13. naravno da sam ja za brate moj, uvek uz tebe, znaš ti to

14. hahha daj menjaj te evre

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.