Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
stavljeni na tiket i karmelo i porz i gledam koga da izbacim pa jebem ti, a znao sam, jos sam ovde napisao posebno ce melo da kida, pa jbt a porzing ko drugi covek veceras sta je ovo jebem ti sve
ovo se ceka, jebe mi se sad nek usere tema, gore ne moze
http://image.prntscr.com/image/07b765185e314645b92b6d7c9fb041cd.png
a meni kazes da igram na kevina lava koji ima 0 poena jebem te usta
hahaha ko te jebe bre, imam kredita od jedno 10 kola evrolige tvoje
kakav cemer jebeni pa ne mogu
ja sam mislio ti znaš a ti lupaš rendom igrače, kao kevin LAV, mora da je dobar čim se preziva lav
hahahah
pa i lupam jebeno ko da pravi neku razliku, ovo sam pare uzimao jer je prerealno dolazilo svi su pare uzeli ta 3-4 dana
ne brigajte braćo ja upravo pravim tiket prvi za večeras, malo sam radio nešta drugo hehe
volim kad pravim tiket u pola 3, ne igram ove istočne paćenike
e jebem ti život ima jedna utakmica
stvarno su pederčine istočnjačke, ajde filadelfijo koji ti je kurac
jesi ga izdrkao sad al iskreno reci
ništa lično armine, ali nismo toliko bliski da pričamo o tim stvarima
pa ništa, ajmo da ponovimo mudijaja prijatelji
više od 13,5 je u planetwinu bogami 1,96
pitao sam gvozdena nznm sta se ti javljas
vucevic uzeo 4 suta ukupno, to sve iz prve cetvrtine sinoc je grcao jebeno samo da ga ubaci i jos da 14 obori mi tiket u mocartu. a imao sam ga i ubalkanu na 14,5 i izadje on pred kraj ja reko ful bar ovaj mi prosao, biyombo crncuga glupa retardirana napuni se faulovima morao vucevic opet na teren napuni do 18 reko sve ti jebem mrtvo
a lolo. ne, gledao sam nešto za NFL
solidna filadelfija
a cekam i bila minus za 2500 ceo jebeni dan, evo za 2min 5 poena hahahha