da igra bar rendolf stavio bih sigurno...ali interesantno je kako je kvota ovolika i kako su favoriti a niko ne igra jebote
2. 12/3: Lakers (Grizzlies): 8.5
A back-to-back for LA starting in Toronto means a late trip through customs and no rest. Even tougher: This next game is the fourth in five nights-all on the road.
Sve sam zivo ispromasivao, sreca pa sam digao pare juce, sad imam jos 3k na mocartu, hiljadu ide na 9dana do 10000 ajde prijavljujte se sise xd, 1000 isto tako na neku manju kvotu, ostalo cukanje na ludu srecu, pa se nadam da sam od sutra oslobodjen ove posasti do daljnjeg ne mogu vise miso bojim se
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Probaj Kosovac ćirilicom ili kosovatz
A ne mogu brt ok je ovako pripadam grupi a ipak ima i malo individualnosti haha
prema onom ESPNovom clanku nocas treba Memfis da dobije Lejkerse kvota je 1.85 1.90
ali Memfisu veceras niko ne igra sta raditi onda
http://i.imgur.com/tfBRjGw.jpg
Ja preskacem i cekam pistonse 6.
da igra bar rendolf stavio bih sigurno...ali interesantno je kako je kvota ovolika i kako su favoriti a niko ne igra jebote
A back-to-back for LA starting in Toronto means a late trip through customs and no rest. Even tougher: This next game is the fourth in five nights-all on the road.
Sve sam zivo ispromasivao, sreca pa sam digao pare juce, sad imam jos 3k na mocartu, hiljadu ide na 9dana do 10000 ajde prijavljujte se sise xd, 1000 isto tako na neku manju kvotu, ostalo cukanje na ludu srecu, pa se nadam da sam od sutra oslobodjen ove posasti do daljnjeg ne mogu vise miso bojim se
Nemanja volim te i sto pre da nam dodjes.
igra li ko mec: memfis-lakers u bosni :D
Makaronac bi igrao da ga nisu ubili zelenasi
Volio je visoke uloge. Slava mu.
I kako ja sada da ne odigram na memfis, kako??
I kako da ne odigram
Celzi 2
Man utd 2
Dortmund 2&2-5
Psz 2&2-5
Kako, kakooooo kad na 3 soma uzimam 75, kako?????
http://image.prntscr.com/image/024848396e9749a4a8109901a01e9789.png
Junajted mi više para iz džepa uzeo nego poplave, klizišta i zemljotresi zajedno.
Mislim nema toga, samo sam hteo slikovito da dočaram da sam padao na Junajted.
Армине, која је то кладиона?
Kladiona-siguran znak da je neko iz bosne a nije makaronac
mocart novi sajt
Грешка пс брт, штавише строги центар је у питању.
Хаха лол цео живот се кладим ту и нисам завалио. Капирао сам неки Пин или Балкан
Koji bre ceo život, nowhere, sa 20 godina, koga bre ti farbaš?!