Кладионица

1. Ju kako mi se PSG najebo strine...

2. Oce neko zatezati memfisa?

ja cu mozda, ali ne znam tacno da li memfis ili lejkerse dok jos ne izbace nekih informacija koga jebe cukalj ko je tuzan itd itd

3. kako god po meni gasol mora plus

4. gledam neke projekcije i navodno gasol ce veceras ubiti, e sad pored njega i mozda ali mozda greena ne vidim ko ce da povuce toliko za memfis da oni dobiju ovoa vidim da svi igraju memfis..znaci Gasol, Alen i Grin moraju da imaju sva trojica 25+ partiju da bi dobili ovo...

5. ja sam kurac govno i nistavilo je moja buducnost

6. Bravo Armine za prvi krug 9 dana do 10 soma.

7. fala prdrg jos sutra da preguram kvotu 1,5 kontam posle ce da bude ludilo :D

prekid liona, mozda su me i spasili mozda i ne, sta sad ? ne nastavlja se sutra sigurno tako da ili je kvota 1, a ako im dodele 3:0 je l se taj rez racuna ? ako je neko imao iskustva, mada objavice neki clanak mocart sigurno

8. a jeba oca armine nađi pravilnik kladže pa vidi

ja mislim da je kec ako je počelo drugo ali ne znam i ne mogu da komentarišem

9. mislio sam na kec u smislu pobeda meca, al evo sad vidim da je bilo prvo poluvremene onda valjda kvota kec

10. elem

Milvoki - Bruklin Bruklin manje od 102,5 poena kvota zanimljivih 1,96 u planetvinu

Igram ovo a ne generalni minus jer nisam siguran koliko će Milvoki dati poena, u tom smislu nisam ni siguran da će pokriti 8,5 hendi ali ono što osjećam je da će bruklin ostati ispod ove granice

retko igram pojedinačne granice poena za timove ali nekad ima rezona

11. Fudbal, košarka, rukomet, vaterpolo i ragbi: Ako se meč prekine u prvom poluvremenu meč je nevažeći za sve vrste igara, i računa se kvota 1 za sve vrste igara. Ako se meč prekine po završetku prvog poluvremena, a pre početka drugog poluvremena, kao i bilo kada u drugom poluvremenu, rezultat u trenutku prekida je važeći za sve vrste igara.

kakvi klosari jebeni, kako bih izgoreo da se u drugom desilo

12. samo nek uplate pare sad pre nba pa nek se jebu

13. zanimljivo, ja sam mislio da mora da počne drugo a ne samo da se završi prvo

14. doduše to možda varira po kladionicama naravno, ali verovatno samo u tom opsegu

15. Poslednji tiket bar do katoličkog božića:

Šarlot (-6.5) H1
    Toronto (-7.5) H1
    Filadelfija 207.5-
    Memfis 1
    Juta 201.5+
    Portland 213.5+

16. noob igraš tiket u 22 uveče tri sata pre prvih tekmi a 6 i više sati pre west coast tekmi

znaš li ti koliko majki crnačkih može da umre dotad pa da neko ne igra

17. ja izbegavam da se jebem sa poenima tu bukvalno ne mozes da znas jbg, vole ovi brzi tempo voli ovi sporiji i kao jedes govna nesto, kako im krene jbg

ajd nesto da narokamo zajedno pa da pratimo kad vec ima u 11

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.