Ja sam mislio da je odlicno sto sam poklekao i bacio 3 soma na onaj ludnica tiket dok psz nije primio zgoditak u 42. Posle psz-a sam mogao i da branim uzeo bih 35 mininum. Sad shvatam da sam se zajebao.
Evo ja cu vam otvorim onlajn kladionicu ovde na vukajliji, kvote i igre kao na mocartu samo malo vece jer beg nije cicija. Svaka kvota veca za 0,1 uplate preko skrila, entropay-a, postnet-a...ko dobije lojalty card moze i fonom ili ovde na temi.
Ja sam mislio da je odlicno sto sam poklekao i bacio 3 soma na onaj ludnica tiket dok psz nije primio zgoditak u 42. Posle psz-a sam mogao i da branim uzeo bih 35 mininum. Sad shvatam da sam se zajebao.
pade ellis, 130 koseva na mecu hah
Jedini nacin je da otvoris kladionicu jer ako ne mozes da ih pobijedis..
davao sam devojkama fore od ponoci do zore druge su stajale u redu sa mnom noc da provedu
... otvori ih
Ne ozb pa evo koliko god da me usere da dignem ja to opet vratim, sta je poenta
Pitam se koliko mesecno zaradjuje gazda mocarta na nama bednicima
Hahaahahahah 3:0 monpelje
Ne postoji sigurniji nacin zarade
Toplu vodu sam izmislio mrs
El neko juri ovaj Lajpcig? Imaju 7-8 pobeda zaredom, evo i sad vode, a non stop jake kvote na njih.
Evo ja cu vam otvorim onlajn kladionicu ovde na vukajliji, kvote i igre kao na mocartu samo malo vece jer beg nije cicija. Svaka kvota veca za 0,1 uplate preko skrila, entropay-a, postnet-a...ko dobije lojalty card moze i fonom ili ovde na temi.
čekaj bre to neki elis iz aba lige šta
ja reko monta elis :)
Sve covek misli sad ce da kiksiraju sad ce ko za Lester..
Nice try ps, nice try..
ma montu elisa ne bih ni na ovih 9,5 gadjao plus kakav je invalid
joj lion mrtvi sve ti jebem
Francuzi su vas danas unistili ko Napoleon trecu koaliciju kod Austerlica
Oce neko zatezati memfisa?
ocu ja ako dodje lion
ubise golmana petardom prekinut mec, sad ako bude 3:0 za lion je l se taj rez vazi ili ?