Кладионица

1. hehe vrlo si duhovit

2. ma dobro jbg, stoti put sam pao ovako kao što sam i prošao ali objektivno, prebedno je ovo što su uradili

3. super, uzmite tajmaut da skontate kako da stignete 7 razlike za 6 sekundi

Hahaha

4. au, ja gledao malo do poluvremena, premrtvi Bruklin, reko nece dati 90 poena. Cirkus..

5. Ma samo hocu da ti kazem.da se ne smejem tebi i padu, nisam taj lik, ali ova skupina gradjana u bruklinu je ono bas cica draza bedna taj neki stepen jebo ih ko ih skupio

6. trebao si da igraš više od 102.5 gvozdene

7. ma znam opušteno, ja sam ono rekao mjetalnoj lami

8. ide mi na kurac što u takvim situacijama ekipa koja vodi ne igra odbranu, ne kapiram zašto, mislim odigraj još te dve akcije odbranu šta kao tolko te mrzi, pa manje ćeš se drkati ako ih zaustaviš još jednom, nećeš pucati 6 bacanja

9. mogu misliti kako je izgledao taj layup kilkatrika pre trojke bogdanovića

10. Jedva ga dao brt

11. Iz kuka ga izbacio

12. poslao mi burazer blog nekog lika što kači nba predloge, lik svaku noć napiše pet predloga, od toga četiri padnu i onda sutra ujutru okači post sa naslovom "Iiii idemo, još jedan dobitni tiket :-))" i na njemu singliran onaj jedan što mu je prošao

13. prevod za čekaoničare ako se slučajno nađu na temi: dečko singlira svih pet, pa okači samo onaj što mu prođe

14. Hahahhaa ne znam jel mi smesniji lik ili sto imas jos jednog burazera

15. hahaha a brate, prepliću se burazeri, ne pojavljuje se uvek novi

papet master ovog burazera broji minimum dvaput, kao burazera građevinca i burazera kladioničara

16. a ovaj batum cigančina što je igrao 12 minuta četvrtinu i dao samo pet poena dabogda ti mari le pen deportovala ćaleta

17. inače, evo gratis jedan burazer kog nikad dosad nisam spomenuo na forumu: burazer kajakaš

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.