pa ok je to gvoz igra on u ovakvim utakmicama preko 30min uvek, nego je problem, a to sam uhvatio vise puta, sto da u prvoj 5, posle do poluvremena nista, u trecoj jos jednu trojku za 8, i mozda do kraja nista ili za 10 da, bar 2-3 puta sam uhvatio ovako
ajde batum klošare minesota stigla sedam razlike u minutu zadnjem da bi tebi dala priliku da bolje živiš svoj klošarski život i prebaciš granicu u produžetku
jesi ga ti skoro upoznao?
pa ok je to gvoz igra on u ovakvim utakmicama preko 30min uvek, nego je problem, a to sam uhvatio vise puta, sto da u prvoj 5, posle do poluvremena nista, u trecoj jos jednu trojku za 8, i mozda do kraja nista ili za 10 da, bar 2-3 puta sam uhvatio ovako
jok, samo ga nisam viđao do pre godinu dana jer je živeo trista kilometara od beograda
nema killer instinkt batum to je njegov problem, ozb lolo
prebolio sam bruklinskiii pad uz šalu sa vama prijatelji sada se okrećemo novim padovima npr metjuz 3-15 fg
ja cekao metjuza tu noc, tacnije to je pre 2 noci valjda kad je 1-11 trice ni njega nikad vise retos
gle ovaj šarlot, kemba 6 šuteva, batum 5, kaminski 5, zeler 4, gilhirst 4, hibert 5, belineli 3, lamb 3... šta ste vi, komunistička partija šarlota mamu vam jebem
ova nakaza je upravo promašila tehničko bacanje, treće ukupno
počeo sam kladioničarski da šitpostujem idem da odmorim lolo
hahaha ako brate ionako je tvoja tema
eeee koliko sam ja puta ovako sitpostovao sam pisem sam pitam sam odgovaram
a da je mrtvi psz dosao imao bih 73k u dzepu sada mozda ipak 60 jer bi pljustalo na nba i monako i atletiko koji je pao
ja danas kriziram ali vec je lepse, novi dan svice a kao sto kaze Gandalf pogledaj u zoru petog dana sunce dolazi sa istoka bices izlecen stize pomoc
kako sprcase cikago sta je ovo bre, jos batler 2 licne odmah
ako batum nastavi ovoliko da šutira i da bude ovako tesno preći će 13,5 da jebe rak raka ali gospod nas uči da je sve moguće
sad će to krene čikago da stiže polako arm, valjda.
ma cekam gibsona 12 da da
cim se vratio batler u igru skroz druga prica
gibson taj iz cikaga ne ovaj u dalasu ladno ima
ajde batum klošare minesota stigla sedam razlike u minutu zadnjem da bi tebi dala priliku da bolje živiš svoj klošarski život i prebaciš granicu u produžetku
Kako izgubise klosari jos svi udjose u plus osim batuma bednog rekao sam ti sta radi u posl vreme eto video si