Кладионица

1. bolje i ja da idem na spavanje nego da čekam da rendl da sedam poena do kraja lolo

mada je bar prošao vesli matijas

2. ma bockam igrače na random, ima uz njih i neke odbojke u japanu i hokej, koji će ti to kurac da gledaš kad nemam nikakav rezon

nego stavljam po 20-50 dinara na lajv prelaze i na tako neku mini kobasicu

3. Nema leba od igraca osim ako ne singliras, ali mnogo zanimljivo u pm
    Mislim da cu od sad na sici vece pare na igrace da jurim a da se vratim malo fudbalu iako je kurac :u

4. mnogo su gotivni lejkersi

klinci gotivni plus par njuški kul, vilijams, mozgov deng svegi pi

dugo mi neka ekipa nije bila tako gotivna kadrovski

5. al nema leba, sad samo bockam neka ČUDA par puta dnevno, kvote 45 na lajvu

6. ja sam mislio da trolaš lolo

7. Aaa jbt obojica i mene sjebali, dragic imao 2 bacanja omasio ova, batler 3 poslednja napada sutirao trojku masio tacno bi proslo i tebi i meni eehhh

8. dragić je pička vidi mu se na faci

9. Ajde gibi sad 2 brza kosa ko na pocetku 3. Pa onda hayward 17 poena u drugom xddddd

10. ju ju

tri bacanja za rendla tri razlike sedam do kraja

11. promašio je i drugo pa treće namerno uhvatili skok i promašili trojku. dobra tekma

12. Uso gibson ajde sad lepotane

13. dokazuješ svoju veličinu ovim skrinšotom.

čiča draža ima nešto da nauči od tebe

14. Jos jedan lepotane ajde

15. Gibson blokiroa gibsona haos xd

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.