Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ma cekam gibsona 12 da da
i ja :-(
pa jel gotovo armine? ja vidim još 20 sekundi na cbs
Mene batum redovno jebo 15 dana ja gore on dole ja dole on gore rekao sam mu da na moj tiket vise nece. Za 230k me ujebo pre sedam dana kacio sam tiket
Igra se jos al ne nadaj se nece covek jednostavno
Radj izvukao malo na kraju, nije neralno 7 u drugom a premalo je suteva uzeo u odnosu na prosle utakmice mozda sad ga razigraju malo
sad je na granici, ima još 10 sekundi.
šutira bacanja 0-3 to me jede
Volim se gibson gibson
Dade ga kevu mu jebem hahah
prešo lol. dobro, vratio mi bog za bruklin, jer je minesota čudesno izborila produžetak u kojem je ovaj prešo
fala bog mali bog
Ovo sam ga namerno pljuvao da bi mi kontrirao gvoz da znas
mile voli gibson gibson
a ja kolo šumadijsko
Ma batum je budala granica mu 12,5 on dodje do 10 na poluvremenu u drugom stoji sam na trojci nece da gadja baca neke asistencije ili ide na ulaz pa spusta centrima glumi kreativca budala. Ok sad imam dezavi dezavu kako se kaze vev mislim da sam ovo vec pricao
Radj daj neki tiket je l igras ko picka?
ima 12 asistencija večeras mislim. al čak nije malo ni šutira, naprotiv
Ajmo bre odma gibson ulegao
Ma ulegni opet gibsoneee
Jos 3,da je dao ono bacanje pa taman jos jedan ovako mi uliva strah ova situacija
види кладе се на гибсон +, шта је следеће, фендер стратокастер + хехех
фендер стратокастер број ишчупаних гркљана у једном доласку у крагујевац 1.5 + 1.95 квота
da jbg, to ti je dva koša.
ja ne volim da se kladim na igrače koji ne šutiraju trojke bar ponekad lolo
Gibson se napunio faulovima izbaci ga, a bice bo nece ni igrati 4. Aj laku noc
Jahah coa solidan xd