Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
драгић сад у сокеру на 8.5, још лепше
Da, ali je u sokeru i Datome 10.5, ovo su granice iz maksbeta. Mada mi Dragić i smrdi solidno iskreno xd
сад видим, мада датомеу квота на плус 1.95, па очекујем да то спусте и изједначе квоте, па онда да одиграм.
драгић јебени, није ми јасно да га ико игра, али шта се ја ту питам, испратићу :)
узео сам ипак веселог, курбанова и диблера, шта има да једем говна с осталима, квота 5 округло у сокеру.
Ko sme da se kladi da ću pasti na Tea, Datomea i Dragića?
:D
Pre mislim da će ova tri igrača koje sam uzeo omanuti, ili jedan od njih za poen, ako sam baksuz.
Edit: Uzeo bih i tu trojicu, ali tea već imam minus od jutros pre nego što se znalo da nema džeksona, datomeu visoka granica u sokeru, a na goreg dragića da bacam pare... Neka.
Ja cu ovo resto od coe hahaha
Haha, može!
Evo moje današnje uzdanice:
Hajns 10.5 +
Rivers 11.5 -
Dikson 12.5 -
Fridzon 7.5 -
Doelman 9.5 +
I odigrao opet onaj u opkladu, s drugim drugom, da i njega odeljem, al' tu su lupetanja uglavnom, mrsko mi je da pišem, ovaj gore je dovoljan jer je dobitan.
koliko su u mocartu bolje granice za pluseve. šteta što ne mogu da ubodem ništa. jutros sam stavio
cska 160.5+
teo 15.5+
zoki dragić 8.5+
plajs 8.5+
Šomika kao žar na mojim usnama je Šomika mesto reči samo ime tvoje
lečki brave, daj ti nešto
A sto se ne bi slozili svi za neke da su najsigurniji pa da ja samo te odigram?
I prepisite onaj sa hendikepima od mene obavezno, garantujem da dolazi
ja sam inače planirao da stavim datomea manje. ne trpi żoc onu njegovu odbranu, x puta ga je isterao posle dva min u igri ove sez. još i kalina igra odlično
Ajde beni, daj dva za koje si "siguran"
I to somi
I ti coa(da te ne iskljucujem iz drustva jbg hahaha)
Haha, ja sam stvarno hteo od tebe da tražim pet igrača da prepišem od svakog, sad čekam i lečkog da izbaci svoje.
A moja dva, pa eno ti gore tiket moj pa proberi, nijedan mi ne odskače sem možda riversa ali moguće je da on ne zaigra uopšte, i dekolo asistencije 3.5 + ako ne igraš u mocartu.
Bez skokova i asistencija igram u pinbetu
A sad bez zezanja ja sam sinoc sve koje sam sam stavio pogodio ujebali me beni i nikolas uzeo sam im po 2
Daj onda 4, nema lečkog, staviću benijevog (ne šomijevog xd) dragića pored njih, i plajsa, mada plajsa već imam na čini mi se 2 tiketa, a i viša mu je granica u sokeru, al' ko ga jebe, igramo se.
nemam nijednog da izdvojim, ali evo ti par predloga uz objašnjenje, pa ti vidi:
radulja 9.5+
- nema ko da ga čuva, loše brane p&r
zoran dragić 8.5+
- digao malo formu, odigrao dobro za vikend
slukas 10.5+
- igra odlično, još motivisan protiv pao
svi su pravoslavci takođe, tako da je to veliki plus