Кладионица

1. Moji tipovi

1 Rajs + (16,5) cuva ga teo jbg
    2 Guler ili Micov, ipak guler mozda pre 10,5 11,5 + jer armani jebeni ta tekma ce cela u plus sto posto vidite hendikepe sto sam igrao opet vam kazem
    3 Voroncevic 7,5 + (tomic slabo izlazi na sut a 7,5 su dve trojke i dva bacanja sto ocekujem jbg)
    4 Gospodin Kalates zvani plus u prvom ne mora da se gleda granica al eto 11,5 +

E jel dosao plamli sinoc?

5 Hikman 10,5 + kakva sansa za ispucavanje ovog gospodina u ovoj tres utakmici

2. imajte na umu i da el igrači koje ovako sebi obrazložim pre nego što i odigram u poslednje vreme uglavnom ne ulaze, dok oni sa zmija koje igram po principu šta ostane, nji pogađam dosta. tako da:

oleson, datome, veseli, papas, šilb svi minus
    micov, kalina, tomić plus

3. PA JEBACEMO KLADZU DANAS ALOOO

4. došao plamli; voro ne igra peticu nikad, nema šta da mu izlazi tomić na šut

5. Pa da, plamli bog plusa.

Brt koliko sam ja ispratio voronc ulazi na 5 jbg on ogastin i hajns svi na 5

6. Došao plamli u prvom poluvremenu, šutirao 5/6 do tad, 6/8, tako nešto.

Koliko ja ne podnosim kalatesa, ne znam što, ali dobro, rajs, micov, kalates i hikman (i njega imam plus negde sigurno) i od benija dragić i plajs. Ok.

Edit: 4 igra, ali neću da ga uzmem sad, ako omaši prva dva šuta - kurac. Neka.

7. у моцарту на господина Воронцевича плус 2.03 на 7.5

8. Brate kalates i plamli carecvi najveci uvek u prvom udju u plus nema nervoze a ne ko ajon tele 8 u prvom i ne moze da ufunja jos 3 posle

9. možda u nekim rotacijama na par minuta, ali četvorku igra. na 5 imaju ogastina, frilenda i hajnsa, na 4 njega, hrijapu, po potrebi i kurbanova plus još neki rusi što igraju po minut. ali u pravu si, to su dve trojke i bacanja i ćao. plus mislim da je dao barsi 15 prošle god.

edit: s tim da je i ogastin 4/5 igrač

10. Uostalom coa zaobidji voroncevica ionako si 4 trazio

11. A sto se ne bi slozili svi za neke da su najsigurniji pa da ja samo te odigram?

Ako nas je istorija ičemu naučila, to je da će baš taj oko koga se svi vukajlijaši slože da poobara sve tikete :)

Beni, neću da dupliram ove koje su neki ovde spomenuli, iz gorenavedenih razloga, ali imam Gulera asistencije plus na 4.5 i Simona isto plus na asistencije na 3.5.

12. A voronc samo trojke i gadja i bacanja izvodi, slabo gadja za dva uvek se nesto guzi za faul

Edit: a sut za 3 ima 50% jbg

13. Ako nas je istorija ičemu naučila, to je da će baš taj oko koga se svi vukajlijaši slože da poobara sve tikete :)

Pa da iskontriramo jebate

14. ja ovo što sam odigrao malo da ispratim od 6, pola 7 i to je to. ako ne uđe, pauziram el sledeće nedelje duplo kolo sig

15. Pseto/benisijo tiket:

Guler 10.5 +
    Hikman 10.5 +
    Rajs 16.5 +
    Dragić 8.5 +
    Plajs 9.5 +
    Kalates 12.5 +

16. I ja sam sastavljao sad nesto na brzinu kombinujuci vaše predloge plus nesto po osecaju.
    Slukas, kalates i radulja plus.
    Galata 1, fener plus poena al manju granicu, rukomet Holandiju minus i Norveška h2.
    Visla 2, noric 3+ i brest 1.
    Na dva su oko 6 kvote a na jednom oko 8.

17. Rajs + (16,5) cuva ga teo jbg

Hahah brate, ako au obojica plejevi, ne mora da znači da će se medjusobno čuvati xd

18. A i Kalates ima manju minutažu sad, ne bih se zaletao toliko sa njim.

19. Dobro to stoji da ne mora, eto malo nubizma s moje strane ali gledaj na to ovako: rajs siluje i protiv pajsera a zamisli protiv cska

20. Kalates se mora igrati uvek i svuda jbg

Uostalom ja sam tipove dao ti si tipove dao pa videcemo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.