Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
lepa kvota na 3 + viljem herenven.1,8 u mocartu.redovno se trpaju golovima.
posto vilejm nije bas nesto davao golova proteklih tekmi,mora nekada,a herenven daje 2 po tekmi u proseku.mozda i 4 +
Ne treba produzetak usao galata + na 162,5 xddddd
Barsa vodi sto je do jaja za vh2 jesam vam rekao da prepisete hedikepe jer dolazi sig?
Usao i burazer kurbanov u plus
Zoran Dragic ce mi postati antipatican skoro kao Edo Muric
kakva sam ja majmuncina jebena
jebite me ako ikada budem igrao na asistencije i skokove jebene
Na jednom tiketu imam vh2 na pao (-6,5) a drugi mi jebu voroncevic i rajs kad bi usli sad u revolveraski obracun bilo bi idealno hahaha
Onaj sto sam prepisao od vas sam bacio odavno samo mi.odvraca paznju :(
ps cekam samo vh2 na fener koji sam od Vas prepisao. Topli pozdrav
za pare cekam jos samo to
sta vh2 na pao bog te jebo???
vh2 je na fener nadam se da si se zafrkno samo nista vise od toga
za koliko cekas
cekaj da vidim xD
6.608,00
cekaj da pogadjam 10k
'ajde teo još 4 poena, pls brt, da se makar nešto izvuče...
Mada imam jedan tiket od jutros, 5 igrača, ali dekolo asistencije 3.5+, a bez njega kvota pišljivih 11, i tu čekam tea 16.5 -, a ovamo ga čekam plus, ono što sam uplatio kad sam video da nema dekoloa, tako da isti kurac, pokriće me nešto, biće za pao - fener.
Teo burazer.
odakle bre tolike pare papete jooooooooooooj
a ubo sam i sinoc onaj sto sam okacio na cetu.
1850 na 1000 xD
koga jebes ti aleksandar ovde