Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Za sada fino micov/guler hikman malo slabije al sad ce da proradi crnac u njemu
I benijevi idu dobro xd
Nema dekoloa hahah pa majku im jebem u pičku baš!
plajs 0
dragić 0
marš u tri pičke materine, gotov sam sa evroligom
Ujebaše mi fantazi potpuno, govna komunjarska.
Igra teo, trpajte +
Kakav sam jadnik da ostanem sa 500 na računu, stavio sve na tea 16.5 + i higinsa 9.5 +
A u peršun, da ne kažem kurac, još sam hteo da sačekam da počne prva pa da odigram nešto za posle i nalupam za sve pare ipak, mrzi me sad da idem do kladionice. Znači nema De Koloa i Džeksona, a ja imam Higinsa minus na jednom, divota.
I Sandersa večito igram i večito me obara, ako kad sam budala.
Bar je Micov odmah došao haha dobro, koliko vidim najveće šanse ima da dođe tiket sa njim, Rajsom, Slukasom i Tomićem, sve plusevi, daće bog i prepodobna Marina
Higinsu granica 9.5, evo ga na 7 posle 5-6 minuta, jao živote jebem li ti majku što sam indijanac da sve spičkam
autor shomy23 radi za kladionice, nema drugog objasnjenja
Šta oćeš majmune, pogodio sam Diblera troduplo skoro xd
Saće Dragić ;)
Dajte neki predlog za Engleze sutra
ajde kurbanove pls jbt
ocete igrati holandjane drugu ligu
Sad ce nikita mora on da dodje
jao kako prelep tiket imam sa kurbanovim plus skokove
Kako ja imam prelep tiket ako gso i arm udju u produzetak xd
hahahah pa da ga covek ne bi jebao inter osijek 2 2
Inace za sada usli micov, guler i hikman
Ko je napisao klavera ovde nek jede kurac i fridzona koji je na 5 poodavno