Кладионица

1. Ne pa tačno im dojave iz kladionica, šta radiš to ludaku jel znaš da te čekaju Armin i Teča na tiketu

2. Cska H1 9.5
    Fener - Pao 155.5 -
    Vonamejker 14.5 -
    Rivers 9.5 -
    Fernandez 9.5 -

Soccer

3. Kakva glupost od tiketa ha ha ha

4. Večeras rukomet igrači, kačim ovde kad odigram. Pesma za Armina i mene
    https://m.youtube.com/watch?v=5Uu3kCEEc98

5. ajde teco rokam i ja rukomet igraca dosta se lakse pogadja nego kosarkasi jebeni, juce karasona navatam al vezem sa evroliga prevarom nikad vise to govno, 200din na 6 igraca prava mera za to govno

6. Niki Niki veliki Niki Niki ludi prepisan

7. Kako bi voleo da rudi padne na glavu u drugom minutu i uplakanog ga iznesu sa terena picku malu

8. Malopre bio da uplatim pare na racun u balkanbetu, kolko je puna kladionica ibt, muski, zenski, parovi, sve puno i igraju loptice.

9. Nikolas bog ove igre

10. Seronjo propade nam ona crvena, nije mnogo al jbg. Ti je nisi uzeo a ja ne mogu bez onog papira o uplati, koji sam bacio odmah jelte.

11. Karasev 15 laganih u prvom u drugom jos nijedan na granici od 15,5 pa da

12. Naravno da je ostao na 15 nisam ni mislio da ce biti drugacije

Jedan tiket sjebao gist, drugi ovaj smrdljivko, treci ce verovatno vascinski ili kako god se preziva jer slepac ima 3 faula za 5 minuta... Prevara klasicna prevara

13. Kako stojimo na fantaziju kitova hrano?

14. Ja sam gore, a ti se namesti kako ti odgovara xD

15. Pa onda mi skaces po kiti ti radis to. Xd

16. kako ovaj mocart funkcionise mocart za uzivo kladjenje koj kjuraasss ne isplacuje me

17. Batum 11,5-
    Bejzemor 12,5+
    Holidej 18,5-
    Lauri 16.5-
    Durent 26.5+
    Jokić 17.5+

18. Pauzirao sam jedno skoro nedelju dan bez tiketa, ali morao sam danas da zveknem jedan specijalan za mog brata rodjenog.

http://www.akvarijum.org/forum/upload/uploads/_75811090_dilaneeee.jpg

Inače, što je danas padala kiša mamu joj njenu...

19. Jebo sam mater ovom Rudiju crko dabogda al za vreme utakmice nek mu pozli da ne pređe granicu

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.