Кладионица

1. evo sa nba knights

ALEX TYUS više od 8.5 Mozzart

Meč Žalgiris-Makabi Tel Aviv, Aleks Tajus igra odlično u poslednje vreme, pick and roll sa Pjerom Džeksonom i Norisom Kolom funkcioniše izuzetno i gotovo da na svakom meču ima po 3-4 zakucavanja što ovom tipu ide u korist i plus 3-4 slobodna bacanja koja izvodi u dosta solidnim procentima, tako da mislim da će i večeras biti dvocifren. Poslednjih par mečeva u Evroligi izgleda ovako: 14 poena Milanu, 15 poena Crvenoj Zvezdi, 10 poena Olimpijakosu, 10 poena Bambergu i 9 poena Real Madridu, znači poslednjih 5 mečeva ima 100% prolaz na ovog granici. Žalgiris ima spore centre Jankunasa i Kavaliauskasa i to će nadam se plejmejkeri Makabija koristiti kako bi razigrali unutrašnju liniju. Centri protiv Žalgirisa u poslednjih par mečeva: Gist 12 poena, Plajs 20 poena, Musli 14 poena, Ogastin 12, svi preko tako da mislim da će se taj trend i večeras nastaviti.

Melli 8.5 + Mozzart
    Igra u solidnoj formi, 2 poslednje utakmice 14 i 23 poena uz 30 minuta igre , proslu Oly-u dao 11 poena, nedostatak Nunanlija i losa forma Datome idu u prilog ovom tipu. Sutnuce svakako par trojki i nekoliko slobodnih bacanja, kao i trud za ofanzivnim skokom, i tu vidim najvecu prednost za +.

White 9.5 + Mozzart
    Gledajuci ovog igraca stice se utisak da moze da natrpa kos protivnik, desava mu se da ne sutne u cetvrtini vec samo da ima par dodira sa loptom, a vec u sledecoj da sutira sa svih pozicija i probija ka kosu (6/6. 5/5. 7/7 bacanja na poslednje 3 utakmice), utakmica na dosta koseva, sa svojim standardnim igrama prelazi 11+ po mom misljenju.

2. Pa oni su ti nba vitezovi, a ovo je evroliga batke xddddddddd

3. Prepisao sam igrace sa tog foruma (za koji nisam ni znao da postoji dok mi Armin nije rekao) 7 puta do sada i prosao 0 (slovima: nula)

4. Armine, aj kaži pošteno - ti držiš taj forum?
    A znate kako se kaže - osma sreća

5. eto vam onda kragujevcanin i stajkovcanin..

6. Od njih ne bih prepisao taman da im je djordi bertomeu ujak

7. Ulog ne više od Tesle, a dobitak je 100k što je sasvim pristojno
    Higins 12.5 +
    Tavares 8.5 +
    Pangos 12.5 +
    Tomas 10.5 +
    Sanders 8.5 +
    Tiodor 13.5 +
    Meli 8.5 +
    Rodrigez 13.5 -
    Daglas 11.5 -
    Micov 10.5 -
    Datome 9.5 -

8. Ja dodao veselog na ono gore pa sta bude bmk
    https://i.imgur.com/OcdV2qM.png
    Oce biti sta

9. Na drugom
    Dragic 8.5+
    Doornekamp 7.5+
    Tavares 8.5+
    Bolden 6.5-

I za sicu sa ovim gore mesano jos
    Dunston 9.5+
    Hanga 8.5+.
    Plajs 11.5+
    Roll 7.5-

I onaj sa prvog gore iz mozz promesano pa ako se ubode koja kombinacija

10. Djubretarsko takmicenje mrtvo

11. Srusio me spanulis u prvoj cetvrtini hahahahaha

12. Ja prepisao od majmuna sa t1x2 Fener 2. Njih 15ak odigralo.

Ko me jebe...

13. Jebemti Sunce mogao je Olimpijakos dati 50 za cetvrtinu majku im jebem

14. Boris Brejcha ima li kurca od dvojke ili da pojurim do klad da odigram jos nesto?

15. Ne znam brate cutim jer ne gledam, mozda bih i gledao da nije 34: 17 prva cetvrtina a igrao sam 146.8 -

Al tesko

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.