Кладионица

1. kako sam pojeban danas na svim frontovima prokletim sam pojeban uleteo sam sa svime sto imam vcrs pa sta bude bice koga bre BOLI KURAC VISE znaci ili pusenje kurca do daljnjeg ili od sutra idemo https://www.youtube.com/watch?v=oSPT27XyY1U
    I do coke
    So I can work longer
    So I can earn more
    So I can do more coke

2. Odakle ti više volja za životom bre što ne popustiš ja bih se prepustio na tvom mestu i pustio da me neki brod pogazi itd

3. Marko Ljubičić 9.5-

Igokea nema više nikakve takmičarske ambicije. Ove sezone su prvi put u istoriji uspeli da prodaju igrača, i to dvojicu (Rajt i Li) pa im se usladilo, sad doveli još trojicu Amerikanaca (dvojica na beku) da im budže statistiku pa da probaju i njih da uvaljaju. Ljubičiću dosta smanjena uloga zbog toga, na prošloj sa Zadrom koja je igrana na 186 poena on samo 3 šuta I 2 poena.

4. Lagano.Nisam stigao da odigram jbg

5. bravo mlatoni singlirao sam sa 1000 evra

6. Nasao sam CAKU kako da uzimate ogromne pare na kladionici. Odete na nbaknights forum i rokate sve kontra xd

7. Ej Papete, opet je bila caka. Al nisam hteo nista da pišem. Uzeli buraz i ja po 150e. Sitno al sigurica jbg. Xd

8. Igra li se nba veceras ajde neke predloge deje armin kad treba

9. mislim da sam ga video na forumu nbaknights.com xd

10. Ja igrao pluseve na lbj i kat hen na cle i fiks na nekoga ne mogu se setim koga valjda protiv bruklina igraju

11. Tooo bre hasanee srbine za spas

12. Pa nije bio detroit nego hjuston haha napisao na papiricu i detroit i kapelu minus pa skinuo malo mi zao al neka dobro je i ovako BITNO DA JE DOSLO

13. Vidis li armine kako su svi sujetni maleni moj

14. vcrs brate batum i toronto i gsw sahranjuju nesrecnike

15. Kol 12.5 +
    Sanders 8.5 +
    Singlton 10.5 +
    Buboa 12.5 +
    Grin 15.5 +
    Higins 12.5 +
    Dragić 10.5 +

16. Imao sam 50 hiljada na 3min pred kraj tekme. Odlucio sam da uzmem 7k turbo keš, za muda cu se ujedem.