Кладионица

1. Daj tiket da vidimo i reci koja je caka bila u pitanju par postova ranije

2. Kako mi ide na kurac ovaj debilko što prenosi pao-baskonija sa ovim glupim terminima. Otvorio je banku kasno uveče, hladan kao druga strana jastuka, izvukao mu je stolicu

3. Sve lopte rokajte na Tomica jebem li vam mater smrdljivu u picku, i retardirani levi trener i sve u kurac

4. Ja papasa vacinskog plajsa i klajburna maltene svi presli na poluvremenu i mrtvi oriola jebeni haha ORIOLA o boze

5. Trpajte furnijea trejdovan payton, gordon povredjen, simons nesto bolestan nema ko da trpa osim njega

Na kuzmu je kasno sad al realno moze i 14.5 da predje, randle na 16.5 i 17.5 isto +

6. Igram

Jos ako izgubi Makabi a imam ih keca ima da oteram sve u picku materinu

7. au nikolase dal ce i cetvrti ostati na granici, neverovatno

8. Au Djoks braco moja... Smradine singlton i sanders ostali na granici

9. Izjeba me samo tajus za 23k. Iz nekog razloga igrao samo 11min(vrv jer su ovamo teskasi na 5ici a ja nisam razmisljao dobro ok) ubo grejndzera, hangu, dekoloa, plajsa, pao fiks i cska +

10. Fournier bratina

Iskoristio bih ovu priliku da se najebem majke teča horfordu koji je uzeo jedan sut za poluvreme al zato prangija trojcice kad ne treba
    Ne ubacis li 10 u drugom s nas je zavrseno cujes li me ?!?

11. JE L PRETERO MAJKU MU MISLIO SAM NECE I UGASIO

12. I horford prokleti ubaci 9 u trecoj dodje na 12 na granicu i celu cetvrtu u evo produzetak ni ne sutne jebeno pa jebote bre

13. Jankunas 12.5 +
    Anderson 8.5 +
    Meli 8.5 +
    Musli 7.5 -
    Rajt 11.5 -
    Ročesti 14.5 +
    Omić 6.5 -
    Micov 9.5 +
    Kuzminskas 10.5 -
    Tavares 8.5 +
    Tompkins 8.5 -

14. Zvezda 1
    Hikman 10.5+
    Gudurić 7.5+
    Enis 9.5+
    Teodor 11.5+

15. Nikolase ako ubodes ovo kupicu ti tramvaj

16. Pu jebem ti sve musli(mancino)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.