U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Daj tiket da vidimo i reci koja je caka bila u pitanju par postova ranije
Kako mi ide na kurac ovaj debilko što prenosi pao-baskonija sa ovim glupim terminima. Otvorio je banku kasno uveče, hladan kao druga strana jastuka, izvukao mu je stolicu
Sve lopte rokajte na Tomica jebem li vam mater smrdljivu u picku, i retardirani levi trener i sve u kurac
Ja papasa vacinskog plajsa i klajburna maltene svi presli na poluvremenu i mrtvi oriola jebeni haha ORIOLA o boze
Trpajte furnijea trejdovan payton, gordon povredjen, simons nesto bolestan nema ko da trpa osim njega
Na kuzmu je kasno sad al realno moze i 14.5 da predje, randle na 16.5 i 17.5 isto +
Igram
Jos ako izgubi Makabi a imam ih keca ima da oteram sve u picku materinu
au nikolase dal ce i cetvrti ostati na granici, neverovatno
Au Djoks braco moja... Smradine singlton i sanders ostali na granici
Izjeba me samo tajus za 23k. Iz nekog razloga igrao samo 11min(vrv jer su ovamo teskasi na 5ici a ja nisam razmisljao dobro ok) ubo grejndzera, hangu, dekoloa, plajsa, pao fiks i cska +
Fournier bratina
Iskoristio bih ovu priliku da se najebem majke teča horfordu koji je uzeo jedan sut za poluvreme al zato prangija trojcice kad ne treba
Ne ubacis li 10 u drugom s nas je zavrseno cujes li me ?!?
JE L PRETERO MAJKU MU MISLIO SAM NECE I UGASIO
TOPINA!
I horford prokleti ubaci 9 u trecoj dodje na 12 na granicu i celu cetvrtu u evo produzetak ni ne sutne jebeno pa jebote bre
https://i.imgur.com/FXi2Y9Kr.jpg
Dokle......
Jankunas 12.5 +
Anderson 8.5 +
Meli 8.5 +
Musli 7.5 -
Rajt 11.5 -
Ročesti 14.5 +
Omić 6.5 -
Micov 9.5 +
Kuzminskas 10.5 -
Tavares 8.5 +