Кладионица

1. JEBEM TI JANKUNAS MAJKU U PICKU SMRDLJIVU 2P NE MOZE CELU 4. DA UTERA
    TOMAS PICKICA ISTO BACANJA RUKE TI SE OSUSILE

2. Neke stvari se nikad ne menjaju :)

3. Sakramento hend, juta hend, lebron i jokic plusevi i hend na jos neki kurac ako budem ustajao da pisam il nesto dodacu edit

4. Haha zamisli pišaš ležeći onako

5. Ja da pišam ležeći ja bih ga onako malo nadrukao da mogu da štrkljam ko fontana ali ne baš velika fontana da ne pišam sebi u oči logično

6. Papetov predlog za grifina je dobar, šteta što nisam petnes dana ušao u kladionicu (nisam prestao da se kladim zapravo, samo mi se ne da ovih dana), ispratio bih tu plus sigurno

7. Pa i ja bih da ga nisu digli na 27,5 jos u 6 sati sad cenim da je na 33,5

8. Piso sam jednom iz kola samo otvorio vrata i nago se u stranu onako

9. Nisam hteo ni batlera ni grifina, napucaju im granicu uvek tako i kad god se vodim time bivsi klub bude pusangija

10. 25.5 grifin u mozzartu

11. velikiblek
    Daj tiket da vidimo i reci koja je caka bila u pitanju par postova ranije

https://s18.postimg.org/nubq74z6v/Screenshot_2018-02-10-12-47-27.png

U 89min na 3:3 sam uzeo 6500din turbokeš. U 90 ovi moji pobede jbg.

12. Pa trazio mi je tiket.

A caka je bilo drugo piitanje, nevezano za ovo.

13. Ajoj Bristol usrani vodi kući tri nula protiv sanderlenda na poluvremenu pa daju auto gol i primaju još jedan i u nadoknadi San izjednačuje a ceo tiket mi lepo išao na miru da čekam cvole I untreht kakva prevara jebote dodo Bristol da pojačam malo kvotu na kraju

14. Sve ostale tekme sa tog tiketa za bristolom ko iz pičke ušle. Naki preljep sirotinjski, pilićarski tiket da mi ne uđe jer govna ne mogu 3:0 kući da brane još dvaes minuta.
    https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1049-5515778-1578

15. Rikardinjo se povredio izgleda

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.