U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
NE MORA DINARI, MOZE I JEDAN BITCOIN, MALO KORISCEN, TROSILA GA BABA NA PIJACI
Opa somi uplata 200 :D
kako ti userski prodje tomic jebem te usta a mene pojeba na drugom samo on minus sam cekao joj nabijem ti ga tomice
Uletim da se povadim, 3 tiketa po soma, na svakom imam rendla minus on za 5min 11 poena, majami kod kuce primio 20 poena za 5min ok bar ranije u krevet
papas manje za sve pare
Mekalum 10.5+
Enis 9.5+
Rivers 7.5+
Dončić 16.5+
Gudurić 6.5+
DOJAVA DOJAVA DOJAVA
papas plus
DOJAVA DOJAVA DOJAVA
Nemoj više Armine molim te
Hastlerski tke
Borussia 1
Darmštat gg
Union Berlin 2
Monaco 1
AC Ajaćio 2
Porto gg3+
Rađa Kazablanca gg
Brest 1
Jong Ajax gg3+
Telstar 2
Papas 7.5 -
Strelnieks 7.5 -
Ennis 8.5 +
Rocesti asist 5.5+
Prilicno sigurno izgleda pa cu jaci ulog za el znaci 300din, ako padne na zvezdine igrace opet ovu dvojicu minus + 2 randoma
Igraću sve kontra od ovoga
Inače na tikete koje kačimo ovde uplatiti do 30 din
POKRIVAM TE ARMINE
Pa sinoc sam 7/8 igraca nabo bolje vam je da uskocite na voz para dok jos mozete
7/8 el, a nba ukupno 3/10 jbg
Velika je razlika između "naplati" i "naplati promašaj"
Hej, druže, glavu gore
https://img.clipartxtras.com/e52e55ad9424aee697667bf4c7040ebd_black-bread-money-stock-photos-images-pictures-193-images-money-train-clipart_400-267.jpeg
To je to
Spremio sam nam nešto za utehu Armine, kad večeras budemo psovali Papasa i Telstar. Osveži igru jednim Carskim, a potom- poigrajmo
https://m.youtube.com/watch?v=SVAzB8Uj0KM
Ostanes li na granici bruks jebacu ti majku
Hah ubiću se, pao prvi, evo sad pada i odbrana, jedino da se desi 5-7 čuda u sl 45min