Кладионица

1. NE MORA DINARI, MOZE I JEDAN BITCOIN, MALO KORISCEN, TROSILA GA BABA NA PIJACI

2. Opa somi uplata 200 :D

3. kako ti userski prodje tomic jebem te usta a mene pojeba na drugom samo on minus sam cekao joj nabijem ti ga tomice

4. Uletim da se povadim, 3 tiketa po soma, na svakom imam rendla minus on za 5min 11 poena, majami kod kuce primio 20 poena za 5min ok bar ranije u krevet

5. papas manje za sve pare

6. Mekalum 10.5+
    Enis 9.5+
    Rivers 7.5+
    Dončić 16.5+
    Gudurić 6.5+

7. DOJAVA DOJAVA DOJAVA

papas plus

DOJAVA DOJAVA DOJAVA

8. Hastlerski tke

Borussia 1
    Darmštat gg
    Union Berlin 2
    Monaco 1
    AC Ajaćio 2
    Porto gg3+
    Rađa Kazablanca gg
    Brest 1
    Jong Ajax gg3+
    Telstar 2

9. Papas 7.5 -
    Strelnieks 7.5 -
    Ennis 8.5 +
    Rocesti asist 5.5+

Prilicno sigurno izgleda pa cu jaci ulog za el znaci 300din, ako padne na zvezdine igrace opet ovu dvojicu minus + 2 randoma

10. Igraću sve kontra od ovoga

Inače na tikete koje kačimo ovde uplatiti do 30 din

11. Pa sinoc sam 7/8 igraca nabo bolje vam je da uskocite na voz para dok jos mozete

12. 7/8 el, a nba ukupno 3/10 jbg

13. Velika je razlika između "naplati" i "naplati promašaj"

14. Spremio sam nam nešto za utehu Armine, kad večeras budemo psovali Papasa i Telstar. Osveži igru jednim Carskim, a potom- poigrajmo
    https://m.youtube.com/watch?v=SVAzB8Uj0KM

15. Ostanes li na granici bruks jebacu ti majku

16. Hah ubiću se, pao prvi, evo sad pada i odbrana, jedino da se desi 5-7 čuda u sl 45min

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.