Кладионица

1. Sretno kladioničari sa vukaša

2. Prevideo sam da će Siti da izvede u19 postavu hahah.. Jbg. Glavno da smo popišali likove ko multipumčinked

3. Сисај га жабарољубац, јебаће вас опет мршави Роналдо.

4. Sve i da pobede, nikome jebeno neće biti drago što su osvojili, čak ni nekim delovima same Španije, zašto u svakoj zemlji biraš da navijaš za tamošnje musavce? Jesi glup, jebote.

5. Jebeni Real, samo ću to reć

6. Чуј идиота никоме неће бити драго. Па хоће ли бити драго навијачима Лација, ако Јувентус освоји ЛШ. Хоће баш их боли курчина за Јувентус смрдљиви. За тебе је Тотенхем мусава екипа, а Јувентус као није? Ја не знам да ли си свјестан колико глупо звучиш. Драже би ми било хиљаду пута да је Тотенхем прошао, него да гледам ове падавичаре како играју онај најпоганији жабарски фудбал. Уосталом, шта има да ти ја објашњавам, као да ћеш уопште размотрити зашто неко има другачије мишљење. Сисај курац.

7. Totenhem, Arsenal i Liverpul sveto trojstvo jadnosti.

8. Totenhem jeste pružio izvanrednu partiju. Prvo poluvremene su odučili Juventus od fudbala. Doduše, staroj dami ukraden čist penal. Mala žuta kamikaza uspeva da prevari Bufona. Juventus ošamućen, ali i dalje ne gubi konce. Totenhem kidiše maksimalno. Ujeda, grize. BAM BAM. Ciao, bella. Uz više sreće nego pameti, istina je, ali potrebno je imati i kvalitet da se te srećne okolnosti iskoriste na pravi način. Pogan ili ne, ostavlja nabrijane Engleze i uplakanog, musavog multipučminkeda iza sebe i ide dalje. FORZA JUVE

9. Svi znamo da su kod engleza dva stopera dva buzdovana samo je veceras jedan bio buzdovan doveden iz holandije zemlje totalnog fudbala i zato je i popusio kurac zidovski klub

Arming daj igrace za nba

10. derozan +
    lauri -
    vucevic +
    dzabari najveci jebac parker +
    bogdan ili fox +
    mirota +
    rendl +

najsigurnije ne dam jbg vcrs mi je biti ili ne biti

11. Rekao bih ruke, ali... Razumeš već.

12. Ma jebem te usta

Odigram totenhem X i siti 4+ pa shvatio da je vrag odneo salu i u lajvu puknem dva soma na totenhem dvojka i jebi karaj prdi dobar sam danas. Doduse branio sam juve jbg bilo je lufta ali opet dobro

13. Za veceras sam igrao ziheraski na hjuston hend na klivlend pluseve na lebrona jokica dejvisa i jos jednog jebem ga sad kog

14. Joj BABO BERETA jebem li ti mamicu U PICKU

15. I po koji put igram igraca u formi minus pa jebate nek igra sa slomljenkm rukom ne sme to

16. Ima boga ime u je RUDI GOBER kakav jebac jebeni sa drugim unitom ga baci u cetvrtu odma rafal u plus i bo da ga popusi babo bereta gg lepotane ulozi vraceni sad se ceka slag nadam se da se budim uz divne vesti predivne

17. AJMOOOO BREEEE PICKEEE DAJTE ZA SVE PARE PICE ZA DRUGARE MOJE SA TEME KLADIONCIA

18. Entoni Dejvis nije usao u plus na dve od poslednjih pa 15 sigurno. Oba puta sam ga imao plus i oba puta me bacio za pare konjina jebem ga u obrve da ga jebem.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.