Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Veseli 12.5 +
Nanli 9.5 +
Milaknis 8.5 +
Rodrigez 13.5 +
Klajburn 12.5 +
Milutinov 7.5 +
Printezis 12.5 +
Feldin 11.5 +
https://s18.postimg.org/3znko2x9l/Marina-_Cosic789.jpg
Portland-Golden State ?
Milosavljevic 6.5-
Vajt 8.5-
Dejvis 7.5-
Hikman 9.5-
Bjelica 9.5-
Hahaha ajde beži bre ostavi mesta za znalce ;)
Jebemu evroligu dva meseca nisam odigrao, a baš ne mogu da igram arminove parove jbg, nikolas juče prošao (ako sam ja dobro ispratio), na kraju ću i da prepišem ovo mišino
Mada i miša je skoro uzeo nešto, gde je ps daj el tiket ps
Toronto-hjuston veceras borba prvih timova istoka i zapada ima da prsti jebeno e po meni derozan je tu plus sigurica videcu kako prodje el kolko cu da stavim ali mislim da se zaleteo nema tu ko da ga zaustavi a mora povuci, hjuston valjda 16 utakmica zaredom dobio, ali i prosli niz im je razjebao toronto, nzm ko dobija svasta nize biti ali derozan + preizgledan u mozz je 24.5 koliko,vidim
Ovo je moj tip licno tako da jbg nzm sta cete xd mada ako nekog pratim to je taj toronto
Ajzea Tomas 17,5+
Derozan 24.5 +
Sabonis 9.5+
Cska 1&-
Barsa 2&+
Ne znam za drugo nisam gledao igrace uopste
A hjuston ce da polupa picku torontu, bice minus poeni jer su zacepili granicu, derozan ce preko i kapela ce ispod jer ce biti gruvanja spolja valanca je bas dosta jaci od njega da bi hvatao ofanzivne
Moze rocesti plus veceras, barsu redovno tovare plejevi. Moze i toma plus jer i nas tovare plejevi posle pika. Moze i pangos minus. Moze i milutinov minus jer brose nekom magijom razbija kako brani centre ove sezone iako smo se smejali njihovoj unutrasnjoh liniji
Lejkersi dižu kvotu strašno, uzdam se u rendla i ajzeu.
Kuric poslednji napad trojka da srusi 2 tiketa haha ajmo na staro
Krenuo da prepisem nikolasov prvi i vidim izjebali granice prejako pa sam popizdeo iskontrirao:
Dejvisa prepisao
Buducnost prepisao (al skocila kvota na DACKU ne znam sto)
Cska H2 (17,5 jeeeeebote koji kurac)
Barselona - (oterali na 165,5 pa ko da je real cska)
Ovih somijevih ni u listi nema xd
Ne igraju za dacku bell i onaj neki vam roos ja sam keca opalio
Jebemite kuricu xpp
dabogda 2 došla
Pa sjajno jebem ti vidim ja skocila kvota
A cska sam bas lepo iskontrirao ubijaju ih vec 15
Pa drzala se buducnost i tamo mogla dobiti jbg, a nzm da l treba ovog dzonsona i vilbekina trpati igrace kao celu sad fazon