kreb 20, hauard jos 3 za poluvreme, voren ne igra tako da cekamo olridza majstorcinu da isciglari i eto kinte bice valjda ujutru ajde ln sinoc sam krvario do 7 cekajuci
A evo sa nbaknigts ovaj batica mi je juce pomogao samo tako pratim dok ide jvg
Ragland J. 11.5- soccer ------ Plej lokomotiva ulazi sa klupe i ne igra vise od 20 minuta, osim ako neko od bekova ne udje u probleme sa faulovima. Prosli medjusobni 23' 10 poena, sut 4-8 s tim da je u finisu mozda dao i odlucujucu trojku za pobedu i opet nedovoljno, Lejsi igrao samo 10' zbog faulova. Poslednja dva meca sa uniksom i cska 7 i 6 s tim da nije igrao Bab, ali jeste Broekhof koji je povredjen. Solidan suter mada kao i juce Grin u losijoj suterskoj formi, ulaz koji mu je najjaca strana nece tako lako prolaziti pored Balvina i kompanije. Ocekujem vrhunski mec Kolinsa, Lejsija da bude malo pametniji. Najvaznije da gosti ne udju lose u mec pa da Obradovic pokusa sa divljakom Reglendom da preokrene i ne bi trebalo da bude problema.
vejd -
Sad si strucnjak vidim xd
Jedva cekam da coa i somi dodju jahahahaha
Bravo, Armine, nadam se da će ti sad vratiti prste
prisicu sad i sesti U INAT HEJTERIMA :DDD
Stavi palac jos jedan sa druge strane palac je najkorisniji
kreb 20, hauard jos 3 za poluvreme, voren ne igra tako da cekamo olridza majstorcinu da isciglari i eto kinte bice valjda ujutru ajde ln sinoc sam krvario do 7 cekajuci
Uh, na brzinu sam bacio pogled sad, nemam šta reći sem bravo arming
Gadiš mi se armine
sVaka čast Armine
ja imam duše u sebi, i neću reći da si p**ka kad stavljaš dobitne tikete
Nije isciglario, bravo za el arming
Haha nije to to zajk znas i sam ne jebi me, hvala
Pa jebemu mater trgnem se oko pola 6 sad ce poluvreme olridz 10 reko drze ga tu valjda ce izdrzati kad posle 30 uterao pa jebate
Odvratan si armine, propederisao si se samo tako bem te u usta
Hvala prijatelji, idemo u nove pobede!!
https://s18.postimg.org/feav1c561/IMG_20180309_121211.jpg
https://s18.postimg.org/xidvm4fqx/IMG_20180309_122506.jpg
166,67*6=1000.02 soccer poklon kvota;p jebemite nikolas
Uspeh se ne prasta u srbiji, nisam verovao dok nisam i sam iskusio evo..
U zdravlje da te pare vratiš onome kome si i uzeo
Hahah pa i bice tako nema tu sta, evo koliko danas idemo
Ragland 11.5-
Tomic 10.5-
Samo po ovim granicama, ja cu singl raglanda u mozz, singl tomica u balkanu, a dubl i planetwinu jedino se tamo poklapaju granice
Veceras nba, sta igrat od igraca ?
Mislim ispasce sad da jedem govna, sigurno si navatao analizu neku za Reglanda ali meni je on igrac koji svaku utakmicu moze da strpa 20+
A evo sa nbaknigts ovaj batica mi je juce pomogao samo tako pratim dok ide jvg