Кладионица

1. veceras se osecam kao onih u OCEANS 11 nabrijan sam

2. Izijeme gde se Zoran Kalezic sad nalazi u tvom zivotu?

3. zoran kalezic je bio sa mojom majkom u mladosti imali su seks u kolima

4. I will send the updated version of your moneybags to you by tomorrow evening or Friday

5. jebote ovaj oto porter ko da je stvoren da samo jebe ljude

6. cuti cuti cuti i taman odigras wsh ili nesto vezano za wsh kad on iskoci da te pojebe

7. Dvojka sad i trpanje na holideja je l' tako tako je

8. joj nose me kuci pijanog drugovi: aleksandarkg, nikolas, armin, papet, shomy, pseto, nikolas, boxer, lecki mrav, predrazinjo, deki, nikolas, scouser,zhajk, plankton, sanitarni cvor i djoks stajl

9. Sjajan Derozan plus ;)

10. Pa samo on majku mu jebem da mu ne jebem

Ne ne ovo je prokletstvo i nema druge, nakanim se da odigram dva tiketa daj kao nisam odavno i oba padnem na po jednu pa sve mu jebem zašto tako

11. Drug ceka kolumbiju sinoc za 43 k i danas bi mexiko 1x valjda branio 2 kvota neka haos
    I mase Boga i penal 80 i neki min i mase i penal jahahahah i u 90 sam na drugoj lik samo nogu da ispruzi i masi
    Plakao je malo

12. Zašto bi se forsirao Derozan pred kraj sezone a skoro sigurno su prvi, i to mu smanjili granicu da navuku majmune poput Armina i tebe. Mada sam i ja ispao debilko zbog Gordona xd

13. Svaka cast autoru i prujatelju @shomy23 tako se to radi britka analiza potkovana itd itd

14. Nemce od 19h narokaj random 1+|1+

15. Štogod

Vučević 17.5 +
    Mccollum 25.5 +
    Towns 21.5 +
    Kuzma 17.5 +

Igrao bih i Nurkića minus protiv Memfisa kad bih znao da će Gasol da igra, al ko će ga znati sa njima

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.