Кладионица

1. Ma ovo za sprat ti kažem zbog žene, zato što te ona pitala je l ti bitno koji je sprat :)

Pa ne znam, koliku mi kvotu daješ da će nam dati bonove? Ako je dobra, spreman sam da rizikujem.

Coa, pvt, imam jedan poslovni predlog za tebe

2. па опет нема ништа брт овај кајзен не ради ништа, мало је било што нам армингов није стигао него сад и испуштам пословне предлоге због овога

3. Slukas 8.5 -
    Vojtman 9.5 -
    Gaudlok 12.5 -
    Koponen 9.5 +
    Šengelija 14.5 +
    Kuzminskas 10.5 +

4. A to hahaha nisam povezao jbg necemo u hotel bre imam ja tamo dve drugarice jedna malo niza za tebe(ne znam zasto mislim da si malo nizi i tamme kose) a za mene nista naravno jer sam ozenjen ja tako da sve pare na saher i mocart kugle i red bul

5. Ju kakvi lepi minusevi nikolasa aj svi prepisemo ovo pa da idemo svi zajedno na saher a kod drugarica samo lecki i ja i moze moj sin armin za njega uvek ima mesta

6. Prepisem kurac gde si nasao ove granice nikolas?

7. Metar devedeset, brajko, hehe :) Ali nema veze, volim ja male, da ne kažem lečke. S tim što imam devojku tako da ja neću tu nižu, ti nećeš tu drugu pa da se najedemo kolača

Šengelija Šengelija ti si srcu najmilija je na 13.5 u mocartu, a minusevi su za soker

8. Prepisaću petoricu, brate Nikolase, jer sam srcu najmiliju Šengeliju već odigrao

9. Znam da imas devojku morao si da je zoves juce, nista onda kod njih samo na kunt i topli obrok xd

Ja u pinu, ovi sto si pisao minus nizi za poen a ovi sto si pisao plus visi za poen haha jebemti sta cu sad

10. Ako nas napadnu, branićemo se koliko možemo

11. Pa mene nesto rame boli ali dacu sve od sebe

Prepisao sam sve po losijim granicama nek ide u picku materinu i necu nista vise da pisem eto

12. prepisah ovo nikolasovo

13. Ma idemo svi u bec bre ajmo

14. Gde je armin daj sine i ti nesto mora i tebe da usere jednom ajde brzo

15. Stvarno, aj još Arm, Coa i Šomi nek daju nešto u narednih pola sata da napravim neku papazjaniju od tiketa

16. el kuzman na cincaru? :D

17. ljubi brat :*
    dobro je, ide

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.